Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- ½ lemon, preferably organic, zest only
- 10 - 12 sprigs mixed fresh herbs (e.g. parsley, basil, chives), leaves only
- 1 garlic clove
- ½ fresh chilli
- 60 g olive oil
- 1200 g water
- 1 ½ tsp salt
- 100 g quinoa
- 600 g fresh salmon fillets, skinless (2 cm thick)
- 160 g peppers, cut in pieces
- 50 g red onions, cut in pieces
- 120 g cucumber, cut in pieces
- 150 g feta cheese, cut in pieces
- 1 tsp Dijon mustard
- 1 tbsp vinegar
- 2 pinches ground black pepper
- 300 g plum tomatoes, cut in pieces (2 cm)
- 1 avocado, flesh only (150-200 g), sliced
- 100 g kale, thinly sliced,
- 1 tbsp pumpkin seeds (isteğe bağlı)
- 2 tbsp dried cranberries (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2238 kJ / 534 kcal
- Protein
- 29 g
- Karbonhidrat
- 19 g
- Yağ
- 37 g
- Lif
- 6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tabouleh with quinoa and tuna
40min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30min
Couscous with apricots, hazelnuts and feta, mixed vegetables
1 Std. 15 Min
Sicilian prawn salad
40min
Greek Vegetables
1h
Chicken with yoghurt tahini sauce (fattet d'jaj)
1 Std. 25 Min
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
1 Std. 20 Min
Pumpkin risotto with bacon
25 Min
Chicken involtini with sun-dried tomato pesto
50min
Crunchy Granola
Değerlendirme yok
Stir-fried noodles with vegetables
30min
Orange couscous with steamed salmon
35min