Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g shallot, peeled
- 150 g red wine
- 300 g carrots, cut in sticks (1 cm x 7 cm)
- 1 pork tenderloin (500 g, approx. Ø 6 cm)
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- 130 g water
-
½
tsp meat stock paste, homemade,
veya ½ meat stock cube (for 0.5 l) - 8 juniper berries (isteğe bağlı)
-
25
g cherry jam
veya 25 g red berry jam - 20 g butter
- 1 tsp cornflour (starch)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1047 kJ / 250 kcal
- Protein
- 29 g
- Karbonhidrat
- 11 g
- Yağ
- 7 g
- Lif
- 2.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Traditional chicken broth with angel hair pasta
1 Std. 30 Min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice (Metric)
45 Min
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben) Metric
1 Std.
Trout with hollandaise sauce
50 Min
Pasta salad with trout and vegetables
45 Min
Steamed chicken roll and vegetables with vegetable sauce
1h 35 min
Lamb stew
Değerlendirme yok
Garlic soup
40 Min
Mussels in spicy tomato sauce
45 Min
Pork tenderloin with mustard sauce
35 Min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 Min
Chocolate hazelnut spread
45 Min