Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- 500 g leeks, halved lengthways then sliced (5 cm)
- 4 waxy potatoes, unpeeled, medium (approx. 80 g each)
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 500 g water
- 2 garlic cloves
- 1 red onion (approx. 110 g), quartered
- 20 g olive oil
- 400 g fresh mushrooms, mixed (e.g. chanterelles, oyster), cut in pieces (1-2 cm)
- 50 g white wine, vegan
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade, vegan (see tip)
veya 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), vegan, crumbled - 100 g soy cream, for cooking
- ¾ tsp fine sea salt, plus extra to taste
- ½ tsp ground black pepper
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 956 kJ / 228 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 20 g
- Yağ
- 10 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ratatouille
40min
Pearl Barley Risotto with Mushrooms
50min
Root Vegetable Gratin
1h
Creamy White Beans and Leeks
20min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1h 10min
Vegetable Stroganoff
30 Min
White Bean Salad
5min
Portuguese Leeks
45 Min
Mushroom Stroganoff with Parsnip and Leek Purée
1 Std. 15 Min
Pearl Barley and White Bean Stew
1h
Broccoli and Oat Crumble with Vegan Cheese
1h