Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- 500 g leeks, halved lengthways then sliced (5 cm)
- 4 waxy potatoes, unpeeled, medium (approx. 80 g each)
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 500 g water
- 2 garlic cloves
- 1 red onion (approx. 110 g), quartered
- 20 g olive oil
- 400 g fresh mushrooms, mixed (e.g. chanterelles, oyster), cut in pieces (1-2 cm)
- 50 g white wine, vegan
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade, vegan (see tip)
veya 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), vegan, crumbled - 100 g soy cream, for cooking
- ¾ tsp fine sea salt, plus extra to taste
- ½ tsp ground black pepper
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 956 kJ / 228 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 20 g
- Yağ
- 10 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mushroom and Spinach Risotto
55min
Ratatouille
40min
Mushroom and Cannellini Bean Soup
35 Min
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30 Min
Stuffed vegetables
1 Std. 5 Min
Veracruz Fish
30 Min
Fusilli with Pesto, Green Beans and Potato - Pasta alla genovese
45 Min
Mushroom Stroganoff with Parsnip and Leek Purée
1 Std. 15 Min
Risotto with Broccoli Rabe
30 Min
Cod with Olive and Bread Topping, Potatoes and Tenderstem Broccoli
40min
Salmon and Courgette en Croute
1 Std.
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1 Std.