Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- 500 g leeks, halved lengthways then sliced (5 cm)
- 4 waxy potatoes, unpeeled, medium (approx. 80 g each)
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 500 g water
- 2 garlic cloves
- 1 red onion (approx. 110 g), quartered
- 20 g olive oil
- 400 g fresh mushrooms, mixed (e.g. chanterelles, oyster), cut in pieces (1-2 cm)
- 50 g white wine, vegan
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade, vegan (see tip)
veya 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), vegan, crumbled - 100 g soy cream, for cooking
- ¾ tsp fine sea salt, plus extra to taste
- ½ tsp ground black pepper
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 956 kJ / 228 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 20 g
- Yağ
- 10 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 Min
Carrot, Pumpkin and Chard Pie
1 Std. 20 Min
Garlic and White Bean Stew
50min
Pearl Barley Risotto with Asparagus
1h 5min
Veggie Wellington
2 godz.
Root Vegetable Gratin
1h
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
30min
Watercress and Oat Soup
35min
Aubergine and Tomato Pasta
45min
Vegetable Stroganoff
30min
Broccoli and Oat Crumble with Vegan Cheese
1h
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1h 10min