Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g d'eau
- ½ c. à café de sel
- 220 g de blancs de poireau, coupés en tronçons
- 250 g de carottes, détaillées en bâtonnets
- 250 g de champignons de Paris frais, coupés en quatre
- 8 noix de saint-jacques
- 100 g de crème liquide 35% m.g.
- 2 jaunes d'œufs
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 847 kJ / 202 kcal
- Protein
- 14.3 g
- Karbonhidrat
- 9.3 g
- Yağ
- 12.3 g
Alternatif tarifler
Cassolette de saint-jacques et crevettes
40min
Lotte et crevettes à l'américaine
1h 15 min
Blanquette de saumon aux champignons des bois
50min
Pain de saumon, cœur saint-jacques, crème à l'aneth
2 Std. 45 Min
Blanquette de cabillaud
55min
Osso-buco de cabillaud
45min
Noix de saint-jacques sur lit de poireau
40min
Lotte à la provençale
50min
Osso-buco de lotte
45min
Saint-jacques à la crème sur lit de poireaux
30min
Filet de bar sauce aux courgettes
1h
Cassolettes de saint-jacques
30min