Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g de beurre
- 700 g d'épaule de veau, coupée en dés (2 cm env.)
- 150 g oignons, coupés en deux
- 2 gousses d'ail
- 250 g de champignons de Paris frais, brossés et coupés en quartiers
- 150 g de tomates, pelées, épépinées et coupées en quartiers
- 1 c. à soupe de concentré de tomate
- 300 g de vin blanc
- 1 c. à café de thym frais
- 2 feuilles de laurier frais
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- ¼ c. à café de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 4 brins de persil frais, ciselés
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1378 kJ / 331 kcal
- Protein
- 36 g
- Karbonhidrat
- 6 g
- Yağ
- 16 g
- Lif
- 3 g
Alternatif tarifler
Sauté de porc à la provençale
1h 5min
Blanquette de veau
1 godz. 15 min
Blanquette de veau
1 godz.
Sauté de veau Marengo
55 Min
Bœuf bourguignon
1 godz. 25 min
Lapin marengo
1 godz.
Bœuf carotte
1 godz. 35 min
Bœuf carottes
2 godz.
Veau Marengo
55 Min
Poulet basquaise
50 Min
Poulet de la "Mère Blanc"
1 godz. 15 min
Osso-buco
1 godz. 20 min