Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g d'huile d'olive
- 2 cuisses de lapin
- 3 brins de persil frais
- 50 g d'échalotes
- 200 g d'eau
- 200 g de vin blanc sec
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 100 g de moutarde à l'ancienne
- 300 g de pommes de terre, détaillées en dés (1,5 cm)
- 80 g de crème liquide 35% m.g.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3687 kJ / 885 kcal
- Protein
- 49 g
- Karbonhidrat
- 34.5 g
- Yağ
- 54 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lapin chasseur et pommes de terre sautées
1h 30min
Lapin sauce à l'ail nouveau et haricots verts
1h 20 min
Blanquette de veau
1h 15min
Gibelotte de lapin
1 godz. 35 min
Bœuf bourguignon
2h 30min
Filet mignon de porc à la moutarde et pommes de terre
30 min
Veau Marengo
55 min
Osso-buco
1h 20 min
Paupiettes de veau en sauce, champignons et légumes
1h
Lapin à la provençale
1h
Lapin marengo
1h
Rognons de veau sauce madère
20 Min