Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 90 g d'échalotes
- 20 g de beurre
- 400 g de poireaux, émincés en fines rondelles (2-3 mm)
- 250 g de vin blanc sec
- 20 g d'eau
- ½ c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu
- 12 noix de saint-jacques
- 100 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 10 g de fécule de maïs
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 957.2 kJ / 229 kcal
- Protein
- 18 g
- Karbonhidrat
- 10 g
- Yağ
- 13 g
- Lif
- 2.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cassolette de saint-jacques et crevettes
40 Min
Blanquette de noix de saint-jacques
45 Min
Papillotes de poisson au mascarpone
35 Min
Pain de saumon, cœur saint-jacques, crème à l'aneth
2 Std. 45 Min
Noix de saint-jacques sur lit de poireau
40 Min
Langoustines sauce au whisky
1 Std. 10 Min
Noix de saint-jacques à la crème de corail et petits légumes
35 Min
Carpaccio de saint-jacques
45 Min
Crêpe garnie à la saint-jacques et fondue de poireaux
45 Min
Saint-jacques à la dieppoise - Laurent Clément
1 Std. 30 Min
Filets de merlan en papillote de poireau
45 Min
Cassolettes de saint-jacques
30 Min