Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 90 g d'échalotes
- 20 g de beurre
- 400 g de poireaux, émincés en fines rondelles (2-3 mm)
- 250 g de vin blanc sec
- 20 g d'eau
- ½ c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu
- 12 noix de saint-jacques
- 100 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 10 g de fécule de maïs
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 957.2 kJ / 229 kcal
- Protein
- 18 g
- Karbonhidrat
- 10 g
- Yağ
- 13 g
- Lif
- 2.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Merlan aux poireaux
30 Min
Saint-Jacques, crozets, menthe et sauce tomate
1h 5min
Lapin à la citronnelle en papillote
1 Std. 10 Min
Langoustines sauce au whisky
1 Std. 10 Min
Lotte au beurre rouge
40min
Râble de lapin aux abricots et à la vanille
45 Min
Lapin braisé au vin moelleux
55 Min
Lotte et crevettes à l'américaine
1 Std. 15 Min
Blanquette de noix de saint-jacques
45 Min
Noix de saint-jacques sur lit de poireau
40min
Cassolettes de saint-jacques
30 Min
Cassolette de saint-jacques et crevettes
40min