Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 tranches de jambon blanc, découennées et coupées en morceaux
- 1 échalote
- 25 g de beurre
- 500 g de petits pois surgelés
- 500 g d'eau
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 2 c. à soupe de crème fraîche épaisse
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 250 kJ / 59 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Yağ
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Verrines de betterave au crabe
15 min
Verrine apéritive concombre, pomme et saumon fumé
15 min
Mousses de betterave en deux façons
15 min
Verrine aux trois poivrons
55 min
Verrines à l'italienne
3h 25min
Mousse de jambon, épinards et œuf de caille
3h 30min
Mousse de tomate au basilic
3h 30min
Crème de haricots blancs au jambon sec
15 min
Bavarois de roquefort au raisin rouge et aux noix
1h 35min
Verrines estivales
12h
Verrine saumon-endive
10 min
Verrine de chèvre, fruits secs et tomates séchées
2 Std. 15 Min