Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 110 g d'échalotes, coupées en deux
- 100 g de carottes, coupée en tronçons
- 10 g d'huile d'olive
- 150 g de vin blanc sec
- 1 c. à soupe de fumet de poisson
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 250 g de filet de colin, coupé en morceaux
- 350 g de cocktail de fruits de mer surgelé
- 2 c. à soupe de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 50 g de chapelure
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 940 kJ / 224 kcal
- Protein
- 16.5 g
- Karbonhidrat
- 14.7 g
- Yağ
- 9 g
- Lif
- 1.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cassolette de saint-jacques et crevettes
40 Min
Cassolette de fruits de mer au chèvre
50 min
Pain de saumon
1 Std. 20 Min
Marmite du pêcheur
50 min
Blanquette de cabillaud
55min
Osso-buco de cabillaud
45 Min
Ramequins de poisson créole
30 Min
Mises en bouche aux saveurs marines
30 Min
Lotte à la provençale
50 min
Pain de saumon, crème citronnée
6h 15min
Cassolettes de saint-jacques
30 Min
Gratin de poisson
45 Min