Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g onions, halved or cut in wedges vertically to fit through feeder
- 300 g courgettes, ends removed, halved vertically if too large to fit through feeder
- 500 g potatoes, peeled, cut in pieces that fit in feeder
- ½ bunch fresh dill, plus extra for garnishing
- 300 g water
-
1
heaped tsp vegetable stock paste
veya 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled - 30 g olive oil, plus extra 2 Tbsp for frying
- 20 g freshly squeezed lemon juice
- 15 g honey
- 10 g Dijon mustard
- ¼ tsp fine sea salt, plus extra to taste
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 4 salmon fillets, fresh, skinless (approx. 125 g each)
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 1 lemon, cut in wedges
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2194.3 kJ / 524.5 kcal
- Protein
- 29.6 g
- Karbonhidrat
- 31.7 g
- Yağ
- 31.4 g
- Doymuş Yağ
- 5.9 g
- Lif
- 4.6 g
- Sodyum
- 266.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Red Bean, Chicken and Sweet Potato Stew
45 min
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
45 min
Chicken and Chickpea Tagine
1 Std. 20 Min
Pearl Barley and Chicken Salad
1h
Brazilian-style Beetroot and Carrot Salad (TM5)
30 min
Fish Pie with Potato Gratin Topping (TM6)
1h 10 min
Moroccan Chicken and Couscous
45 min
Hake and Prawn Burger
15min
Summer Fruits Parcel
20min
Chicken, Pepper and Poppy Seed Curry with Rice and Tenderstem Broccoli
45 min
Tomato and Haddock Rice
50min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40min