Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g onions, halved or cut in wedges vertically to fit through feeder
- 300 g courgettes, ends removed, halved vertically if too large to fit through feeder
- 500 g potatoes, peeled, cut in pieces that fit in feeder
- ½ bunch fresh dill, plus extra for garnishing
- 300 g water
-
1
heaped tsp vegetable stock paste
veya 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled - 30 g olive oil, plus extra 2 Tbsp for frying
- 20 g freshly squeezed lemon juice
- 15 g honey
- 10 g Dijon mustard
- ¼ tsp fine sea salt, plus extra to taste
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 4 salmon fillets, fresh, skinless (approx. 125 g each)
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 1 lemon, cut in wedges
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2194.3 kJ / 524.5 kcal
- Protein
- 29.6 g
- Karbonhidrat
- 31.7 g
- Yağ
- 31.4 g
- Doymuş Yağ
- 5.9 g
- Lif
- 4.6 g
- Sodyum
- 266.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Red Bean, Chicken and Sweet Potato Stew
45 Min
Bacon and Cabbage Risotto
1 Std.
Lasagne-style Courgette Bake (TM6)
2 Std. 15 Min
Chicken Akhni
1h 30min
Salmon and Asparagus Rice Salad
40 Min
Katsu Pork with Slaw, Potatoes and Wasabi and Dill Dressing
50 Min
Italian Brunch
Keine Bewertungen
Moroccan Chicken and Couscous
45 Min
Nectarine and Prosciutto Spelt Pizza with Balsamic Glaze
2 Std. 35 Min
Ras el Hanout Beef with Couscous and Courgettes
30 Min
Brazilian-style Beetroot and Carrot Salad (TM6)
30 Min
Chicken, Butternut Squash and Toasted Pine Nut Risotto
45 Min