Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 red onions, cut in wedges
- 2 Tbsp olive oil, plus extra for greasing
- 2 tsp balsamic vinegar
- 1 pinch dried chilli flakes
- 2 - 3 roasted red peppers, preserved, cut in strips (1 cm)
- 10 - 12 pitted black olives
- 5 - 6 tinned anchovy fillets (isteğe bağlı)
- 1 Tbsp pickled capers, drained
- 20 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 150 g polenta
- 40 g plain flour
- 1 ¼ tsp baking powder
- ½ tsp bicarbonate of soda
- 1 tsp soft brown sugar
- ½ tsp fine sea salt, plus extra to taste
- 2 medium eggs
- 120 g milk
- 45 g groundnut oil
- 15 g unsalted butter, melted
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1895 kJ / 454 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 44 g
- Yağ
- 25 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
German Bread
4h 15min
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1h 35min
Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
1 Std. 40 Min
Caramelised Fennel and Ricotta Tarts with Pecorino Crisps
3óra
Beetroot and Kale Pizza
2 Std.
Watercress and Oat Soup
35min
Kale Meat(less) Balls
30 Min
Chickpea Pancakes
20min
Aubergine Paneer Rolls with Red Lentils and Mint Yoghurt
40min
Mushroom Parmentier
1 Std. 10 Min
Almond Cauliflower Cream Soup with Herb Oil and Crispy Flatbread
45 Min
Garlic and White Bean Stew
50 Min