Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 8 oz cabbage, cut into pieces
- 4 oz lacinato kale, center stem removed, cut into pieces
- 1 ½ oz zucchini, cut into pieces
- 1 ½ oz carrot, cut into pieces
- 1 ½ oz celery stick, cut into pieces
- 1 ½ oz yellow onion, cut into pieces
- 1 oz extra virgin olive oil, plus extra to drizzle
- 14 oz canned diced tomatoes, drained
- 1 oz Parmesan cheese rinds (see Tip)
- 32 oz vegetable broth
- 14 oz canned cannellini beans, drained
- 6 fresh basil leaves
- ¼ tsp salt, to taste
- 2 pinches fresh ground pepper
- 4 slices sourdough bread
- 1 garlic clove
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2691.6 kJ / 643.3 kcal
- Protein
- 28.1 g
- Karbonhidrat
- 106.5 g
- Yağ
- 13.1 g
- Doymuş Yağ
- 3.1 g
- Lif
- 12.3 g
- Sodyum
- 1164 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Quick and Spicy Black Beans
20 min
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45 Min
Moroccan Harira Soup with Chicken
40 min
Potato Curry Soup
35 Min
Broccoli Red Lentil Soup
25 min
Mediterranean Chopped Salad with Roasted Red Pepper Dressing
20 min
Chopped Cauliflower Chickpea Salad with Oregano Vinaigrette
20 min
White Bean Quinoa Risotto with Roasted Brussels Sprouts
55 Min
Sweet Potato Curry with Broccoli
30 min
Curried Lentils
5 Std. 15 Min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 Min
Green Lentil Risotto with Asparagus
45 Min