Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 8 oz cabbage, cut into pieces
- 4 oz lacinato kale, center stem removed, cut into pieces
- 1 ½ oz zucchini, cut into pieces
- 1 ½ oz carrot, cut into pieces
- 1 ½ oz celery stick, cut into pieces
- 1 ½ oz yellow onion, cut into pieces
- 1 oz extra virgin olive oil, plus extra to drizzle
- 14 oz canned diced tomatoes, drained
- 1 oz Parmesan cheese rinds (see Tip)
- 32 oz vegetable broth
- 14 oz canned cannellini beans, drained
- 6 fresh basil leaves
- ¼ tsp salt, to taste
- 2 pinches fresh ground pepper
- 4 slices sourdough bread
- 1 garlic clove
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2691.6 kJ / 643.3 kcal
- Protein
- 28.1 g
- Karbonhidrat
- 106.5 g
- Yağ
- 13.1 g
- Doymuş Yağ
- 3.1 g
- Lif
- 12.3 g
- Sodyum
- 1164 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chickpea and Lentil Soup with Dukkah
1 Std. 5 Min
Butternut and Cashew Curry with Black Rice
1h 15min
Chopped Cauliflower Chickpea Salad with Oregano Vinaigrette
20min
Spring Garden Minestrone Soup
50min
Chicken Meatball Soup with Chickpeas
45min
Heirloom Tomato Gazpacho
1h 10min
Broccoli Red Lentil Soup
25min
Tex-Mex Bowl
50min
Chickpea Ratatouille
1h
Shaved Brussels Sprouts Salad
20min
Chunky Vegetable Barley Soup
1h
Chicken and Bulgur Soup
40min