Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 35 g zeytinyağı
- 150 g soğan, dörde bölünmüş
- 10 g maydanoz, sadece yaprakları
- 2 sarımsak
- 300 g kabak, parçalara bölünmüş (3-4 cm)
- 100 g havuç, parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- 1 adet tavuk budu, derisiz, kemikli (yakl. 150 g)
- 1050 g su
- 1 ¾ - 2 tk tuz
- 150 g kale lahanası, küçük parçalara bölünmüş (4-5 cm)
- 400 g konserve kuru fasulye, suyu süzülmüş
- 10 g taze fesleğen yaprağı, ince dilimlenmiş
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 998.8 kJ / 238.7 kcal
- Protein
- 12.4 g
- Karbonhidrat
- 22.4 g
- Yağ
- 11.8 g
- Doymuş Yağ
- 2.4 g
- Lif
- 5.6 g
- Sodyum
- 450.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Çilekli Tiramisu
6h 20 min
Haşhaşlı Ponçik
1h 30min
Yoğurt
19h 45min
Tavuklu ve Körili Darı
Değerlendirme yok
Soğanlı Tarte Flambe
1h
Bol Çekirdekli Kakao Barları
25min
Enginarlı ve Fasulyeli Dip
10 min
Buharda Pişmiş Somon
30 min
Çikolata ve Fıstık Ezmeli Tiramisu
15min
Taze İncir Reçeli
55min
Meyve Nektarı
10 min
Çikolata ve Bol Fındıklı Dondurma
8h 15min