Cihazlar ve Aksesuarlar
Kale Lahanası ve Beyaz Fasulye Çorbası
Hazırlık 10 dk
Toplam 55 dk
6 porsiyon
Malzemeler
-
zeytinyağı35 g
-
soğan dörde bölünmüş150 g
-
maydanoz sadece yaprakları10 g
-
sarımsak2
-
kabak parçalara bölünmüş (3-4 cm)300 g
-
havuç parçalara bölünmüş (2-3 cm)100 g
-
tavuk budu, derisiz, kemikli (yakl. 150 g)1 adet
-
su1050 g
-
tuz1 ¾ - 2 tk
-
kale lahanası küçük parçalara bölünmüş (4-5 cm)150 g
-
konserve kuru fasulye suyu süzülmüş400 g
-
taze fesleğen yaprağı ince dilimlenmiş10 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Sodyum
450.9 mg
Protein
12.4 g
Kalori
998.8 kJ /
238.7 kcal
Yağ
11.8 g
Lif
5.6 g
Doymuş Yağ
2.4 g
Karbonhidrat
22.4 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Çorba Mevsimi
15 Tarif
Türkiye
Türkiye
Bunları da beğenebilirsiniz...
Portekiz Ekmeği (Pão de água)
2sa 50 dk
Buharda Pişmiş Kırmızı Pestolu Rulolar
Değerlendirme yok
Karışık Sebzeli Vejetaryen Fideua
30 dk
Erik Clafoutis
1sa 15 dk
Kereviz Remoulade
Değerlendirme yok
Dereotlu Süzme Yoğurt Soslu Salatalık Dilimleri
10 dk
Sebze Suyu
3sa 15 dk
Meksika Usulü Fasulyeli Kuzu
50 dk
Kabaklı Bezelye Çorbası
1sa
Bol Sebzeli Fırınlanmış Tavuk
1sa 45 dk
Domates, Sarımsak ve Midyeli Pratik Makarna
20 dk
Karnabahar Pilavı
10 dk