Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 35 g zeytinyağı
- 150 g soğan, dörde bölünmüş
- 10 g maydanoz, sadece yaprakları
- 2 sarımsak
- 300 g kabak, parçalara bölünmüş (3-4 cm)
- 100 g havuç, parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- 1 adet tavuk budu, derisiz, kemikli (yakl. 150 g)
- 1050 g su
- 1 ¾ - 2 tk tuz
- 150 g kale lahanası, küçük parçalara bölünmüş (4-5 cm)
- 400 g konserve kuru fasulye, suyu süzülmüş
- 10 g taze fesleğen yaprağı, ince dilimlenmiş
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 998.8 kJ / 238.7 kcal
- Protein
- 12.4 g
- Karbonhidrat
- 22.4 g
- Yağ
- 11.8 g
- Doymuş Yağ
- 2.4 g
- Lif
- 5.6 g
- Sodyum
- 450.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gün Batımı Mokteyli
Değerlendirme yok
Kırmızı Mercimekli Sebze Çorbası
1 Std.
Baharatlı Kıvrık Havuç Turşuşu
30 Min
Somon Tartar Yatağında Avokado ve Yumurta
Değerlendirme yok
Avokado ve Yumurtalı Mini Ispanak Salatası
30 Min
Bearnez Soslu Bonfile
Değerlendirme yok
Patates ve Kefirli Ekmek
1 godz. 50 min
Keten Tohumlu Kraker
1 godz. 50 min
Pratik Puf Hamuru
2h
Peynirli Sebze Çorbası
35 Min
Tanıtım Menü 1
1 godz. 5 min
Böğürtlenli Dondurma
5 Min