Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Baharatlı elma
- 4 elma, kırmızı veya sarı
- 2 tk vanilya şekeri, ev yapımı
- 4 yıldız anason
- 4 tutam toz zencefil
- 4 karanfil
- 4 tutam toz tarçın
Tayland usulü çorba
- 3 tutam tuz
- 3 tutam toz karabiber
- 150 g soğan, ikiye bölünmüş
- 20 - 30 g taze zencefil, ince dilimlenmiş
-
1
chili biberi, çekirdekleri çıkarılmış
veya herhangi bir acı biber, çekirdekleri çıkarılmış, parçalara bölünmüş - 15 g zeytinyağı
- 1400 g su
- 40 g pirinç sirkesi
- 30 g balık sosu
- 2 karanfil
- 1 yıldız anason
- 3 tutam tuz, damak tadına göre
- 3 tutam toz karabiber, damak tadına göre
- 80 g Çin usulü yumurtalı erişte, kurutulmuş
- 2 tutam kurutulmuş wakame (deniz yosunu), (isteğe bağlı)
- 800 g ayıklanmış büyük karides, temizlenmiş, baş ve kabukları kenara ayrılmış
-
100
g soya filizi
veya 100 g fasulye filizi, taze - 15 kişniş yaprağı
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1242 kJ / 296 kcal
- Protein
- 21 g
- Karbonhidrat
- 36 g
- Yağ
- 6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bonfile ve Brokolili Pilav
50min
Karayip Yahnisi ve Buharda Pirinç Pilavı
9h 15min
Meksika Usulü Fasulyeli Kuzu
50min
Rendelenmiş elma
10 min
Kanton Usulü Karidesli Pilav
50min
Elmalı Kereviz Püresi ve Sebzeler Eşliğinde Buharda Tavuk
40min
Bloody Mary
15min
Sebzeli ve Kırmızı Şarap Soslu Bonfile
45min
Kremalı Viski Likörü
15min
Kırmızı Orman Meyveleri Likörü
25 min
Gravyer Peyniri Dolgulu Somon Köftesi ve Salata
1 godz. 5 min
Tayvan Usulü Buharda Etli Yapışkan Pirinç
Nenhuma avaliação