Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
360 - 380
g konserve kuru fasulye, süzdürülmüş ve yıkanmış
veya haşlanmış kuru fasulye (bk. öneri) - 100 g un
- 90 g soğan, ikiye bölünmüş
- 1 yumurta
- ½ demet dereotu yaprağı
- ½ demet maydanoz, sadece yaprakları
- 4 - 5 yk zeytinyağı
- 2 yk susam (isteğe bağlı)
- 4 tk kabartma tozu (yakl. 10 g'lık 1 küçük paket)
- 1 tk tuz
- 1 tk kimyon
- ¼ tk karabiber
- ½ tk toz tatlı kırmızı biber
- Besin Değeri
- şuna göre 4 porsiyon
- Kalori
- 5788 kJ / 1384 kcal
- Protein
- 34 g
- Karbonhidrat
- 117 g
- Yağ
- 117 g
- Lif
- 31 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Baharatlı Lübnan Ekmeği
3 Std. 20 Min
Vakumda Pişirilmiş Limon ve Portakallı Hindi
Değerlendirme yok
Tatlı Ekşi Soslu Balık ve Pilav
Değerlendirme yok
Avokadolu ve Yoğurtlu Dondurma
10 dk
Zencefilli Bezelye Çorbası
45 Min
Puttanesca Sos
55 Min
Tarçınlı Kıtır Ceviz
50 Min
Fındıklı Bolonez Sos (Vejetaryen)
35 Min
Bircher Müsli
12sa 10 dk
Nohut ve Bulgurlu Bowl
30min
Yeşil Elmalı Kereviz Çorbası
55 Min
Falafel
1h 25min