Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g tavuk eti, derisiz, kemiksiz ve sinirsiz (yakl. 500 g tavuk budundan çıkarılmış), küçük parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- 200 g karışık beyaz sebzeler (ör. kereviz, soğan, sarımsak, pırasa), ihtiyaca göre parçalara bölünmüş (3-4 cm)
- 4 dal karışık taze ot (ör. biberiye, kekik, maydanoz), sadece yaprakları
- 150 g iri taneli tuz
- 100 g beyaz şarap
- 1 kuru defne yaprağı (isteğe bağlı)
- 1 karanfil
- 5 kişniş tohumu
- Besin Değeri
- şuna göre 4 porsiyon
- Kalori
- 2714 kJ / 649 kcal
- Protein
- 58 g
- Karbonhidrat
- 8 g
- Yağ
- 35 g
- Lif
- 5.9 g
Alternatif tarifler
Glütensiz Kabartma Tozu
5 min
Ghee
30min
Bademli Karamel Şekerlemesi
1h 45min
Et Bulyon
45 min
Sebze Bulyon
1h
Teriyaki Soslu Somon ve Sebzeler
50 min
Çin Usulü 5 Baharat Karışımı
5 min
Vanilya Şekeri
72 godz.
Karamelize Kırmızı Soğan Chutney
24h
Taze Otlu, Sarımsak ve Soğanlı Ekmek
1 godz. 10 min
Yasemin Pirinci Pilavı
35min
İki Malzemeli Çikolatalı Fındık Ezmesi
10min