Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g tavuk eti, derisiz, kemiksiz ve sinirsiz (yakl. 500 g tavuk budundan çıkarılmış), küçük parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- 200 g karışık beyaz sebzeler (ör. kereviz, soğan, sarımsak, pırasa), ihtiyaca göre parçalara bölünmüş (3-4 cm)
- 4 dal karışık taze ot (ör. biberiye, kekik, maydanoz), sadece yaprakları
- 150 g iri taneli tuz
- 100 g beyaz şarap
- 1 kuru defne yaprağı (isteğe bağlı)
- 1 karanfil
- 5 kişniş tohumu
- Besin Değeri
- şuna göre 4 porsiyon
- Kalori
- 2714 kJ / 649 kcal
- Protein
- 58 g
- Karbonhidrat
- 8 g
- Yağ
- 35 g
- Lif
- 5.9 g
Alternatif tarifler
Pırasa ve Patates Çorbası
45 min
Karamelize Kırmızı Soğan Chutney
24h
Coleslaw Salatası
15 Min
Dana Stroganoff
1h
Et Bulyon
45 min
İnci Pirinç Köfteleri
Değerlendirme yok
Zencefilli Bezelye Çorbası, Brokoli Eşliğinde Limonlu Somon
50 min
Turna Yemişli ve Bademli Tavuk Salatası
15 Min
Tuzlu Karamelli Dondurma
14 Std.
Acı Biberli Zeytinyağı
25 min
Marine Edilmiş Biberler
55 Min
Tavuklu Keşkek
1h 20min