Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g tavuk eti, derisiz, kemiksiz ve sinirsiz (yakl. 500 g tavuk budundan çıkarılmış), küçük parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- 200 g karışık beyaz sebzeler (ör. kereviz, soğan, sarımsak, pırasa), ihtiyaca göre parçalara bölünmüş (3-4 cm)
- 4 dal karışık taze ot (ör. biberiye, kekik, maydanoz), sadece yaprakları
- 150 g iri taneli tuz
- 100 g beyaz şarap
- 1 kuru defne yaprağı (isteğe bağlı)
- 1 karanfil
- 5 kişniş tohumu
- Besin Değeri
- şuna göre 4 porsiyon
- Kalori
- 2714 kJ / 649 kcal
- Protein
- 58 g
- Karbonhidrat
- 8 g
- Yağ
- 35 g
- Lif
- 5.9 g
Alternatif tarifler
Yavaş Pişirilmiş Mantarlı Dana Sokum
5h 20 min
Labne Peyniri
24h 15min
Beyaz Çikolata Mus ve Vakumda Pişmiş Çilekler
Değerlendirme yok
Karnabahar Püresi Eşliğinde Sebzeli Balık Fileto
40min
Vanilya ve Misket Limonlu Ananas
Değerlendirme yok
Asya Usulü Tavuk Çorbası
45min
Et Bulyon
45min
Ev Yapımı Biberli Tavuk Salamı
3h 25min
Bolonez Soslu Kabak Zoodle
40min
Sebze Bulyon
1 Std.
Karamel Şekerlemesi
2h
Mantarlı Risotto
40min