Tavuk Bulyon

Tavuk Bulyon

4.6 12 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 45 dk
4 porsiyon

Malzemeler

  • tavuk eti, derisiz, kemiksiz ve sinirsiz (yakl. 500 g tavuk budundan çıkarılmış), küçük parçalara bölünmüş (2-3 cm)
    300 g
  • karışık beyaz sebzeler (ör. kereviz, soğan, sarımsak, pırasa), ihtiyaca göre parçalara bölünmüş (3-4 cm)
    200 g
  • karışık taze ot (ör. biberiye, kekik, maydanoz), sadece yaprakları
    4 dal
  • iri taneli tuz
    150 g
  • beyaz şarap
    100 g
  • kuru defne yaprağı (isteğe bağlı)
    1
  • karanfil
    1
  • kişniş tohumu
    5

Besin Değeri şuna göre 4 porsiyon

Kalori 649 kcal / 2714 kJ
Protein 58 g
Yağ 35 g
Karbonhidrat 8 g
Lif 5.9 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...