
Cihazlar ve Aksesuarlar
Pırasa ve Patatesli Kağıtta Somon
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa
4 porsiyon
Malzemeler
-
dereotu yaprağı10 g
-
pırasa uzunlamasına ikiye bölünmüş ve dilimlenmiş (0.4 cm)450 g
-
su570 g
-
labne180 g
-
tuz (labne kullanıyorsanız)½ tk
-
karabiber¼ tk
-
somon fileto, derisiz, kılçıksız bütün500 g
-
bebek patates kabuklu ve ortadan ikiye kesilmiş500 g
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Kalori
580.3 kcal /
2428 kJ
Protein
32.5 g
Yağ
32.6 g
Karbonhidrat
40 g
Lif
4.9 g
Doymuş Yağ
12.6 g
Sodyum
566 mg
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar

Fırından Et, Balık ve Tavuk Tarifleri
19 Tarif
Türkiye
Türkiye