Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 g dereotu yaprağı
- 450 g pırasa, uzunlamasına ikiye bölünmüş ve dilimlenmiş (0.4 cm)
- 570 g su
-
180
g labne
veya 180 g mascarpone peyniri -
½
tk tuz (labne kullanıyorsanız)
veya 1 tk tuz (mascarpone peyniri kullanıyorsanız) - ¼ tk karabiber
- 500 g somon fileto, derisiz, kılçıksız, bütün
- 500 g bebek patates, kabuklu ve ortadan ikiye kesilmiş
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 2428 kJ / 580.3 kcal
- Protein
- 32.5 g
- Karbonhidrat
- 40 g
- Yağ
- 32.6 g
- Doymuş Yağ
- 12.6 g
- Lif
- 4.9 g
- Sodyum
- 566 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Fındık ve Havuçlu Kek
1 Std. 15 Min
Kuru Fasulye
10u.
Ekşili Köfte
1 Std. 15 Min
Sucuklu Kuru Fasulye
10u.
Çilekli Muffin
40min
Buharda Patlıcanlı ve Ricottalı Lazanya
1 godz. 25 min
Buharda Pişmiş Somon
30 Min
Limon ve Hardallı Somon ve Yeşil Püre
50 Min
Tavuklu Buddha Bowl
1 Std.
Dondurulmuş Çilekli Daiquiri
10 min
Papatyalı Limonata
15 min
Limonlu Kek
2 Std. 30 Min