Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 g dereotu yaprağı
- 450 g pırasa, uzunlamasına ikiye bölünmüş ve dilimlenmiş (0.4 cm)
- 570 g su
-
180
g labne
veya 180 g mascarpone peyniri -
½
tk tuz (labne kullanıyorsanız)
veya 1 tk tuz (mascarpone peyniri kullanıyorsanız) - ¼ tk karabiber
- 500 g somon fileto, derisiz, kılçıksız, bütün
- 500 g bebek patates, kabuklu ve ortadan ikiye kesilmiş
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 2428 kJ / 580.3 kcal
- Protein
- 32.5 g
- Karbonhidrat
- 40 g
- Yağ
- 32.6 g
- Doymuş Yağ
- 12.6 g
- Lif
- 4.9 g
- Sodyum
- 566 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bolonez Sos
1 godz. 5 min
Spagetti Carbonara
40min
Pırasa ve Patatesli Kağıtta Somon
1h
Baharat ve Ananaslı Salata Sosu
Değerlendirme yok
Elmalı Tart
1h
Tavuklu ve Körili Darı
Değerlendirme yok
Fransız Fasulyeli Jambonlu Makarna
35min
Kremalı Mantar Soslu Hindi ve Spaetzle
45 dk
Zerdeçallı Yeşil Çay
Değerlendirme yok
Kıymalı Domates Soslu Tam Buğday Spagetti
1h 25min
Havuç, Kuşkonmaz ve Bademli Çorba
30 dk
Ton Balıklı Makarna
1h