Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g soğan, ikiye bölünmüş
- 1 diş sarımsak
- 50 g domates salçası
- 60 g tereyağı
- 20 g riviera zeytinyağı
- 10 g un
- 650 g kuzu but, kemiksiz, kuşbaşı doğranmış (2-3 cm), (bk. öneri)
- 200 g konserve doğranmış domates
- 500 g su
- ¼ tk toz karabiber
- ¾ tk tuz
- 300 g havuç, küp küp kesilmiş (1,5 cm)
- 250 g dondurulmuş bezelye
- 600 g patates, küp küp kesilmiş (2 cm)
- taze kekik, süslemek için (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 2053.2 kJ / 491.2 kcal
- Protein
- 24.7 g
- Karbonhidrat
- 28.8 g
- Yağ
- 30.9 g
- Lif
- 6.6 g
Alternatif tarifler
Tavuk ve Ilık Patates Salatası
55 min
Kemik / Et Suyu (yavaş pişirme)
3h 25min
Ali Nazik
1 godz. 10 min
Etli Fajita
40min
Pişmiş Beyaz Balık Püresi (Dondurulmuş)
Brak ocen
Tavuklu Sebzeli Patates Salatası
1h 15min
Salçalı Bulgur Pilavı
40min
Erişteli Yeşil Mercimek
55 min
Kakuleli Çikolata Soslu Buharda Armut
40min
Etli Taze Fasulye
1 godz. 10 min
Sebzeli Tavuk
45 min
Etli Türlü
1 godz. 20 min