Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g soğan, ikiye bölünmüş
- 1 diş sarımsak
- 50 g domates salçası
- 60 g tereyağı
- 20 g riviera zeytinyağı
- 10 g un
- 650 g kuzu but, kemiksiz, kuşbaşı doğranmış (2-3 cm), (bk. öneri)
- 200 g konserve doğranmış domates
- 500 g su
- ¼ tk toz karabiber
- ¾ tk tuz
- 300 g havuç, küp küp kesilmiş (1,5 cm)
- 250 g dondurulmuş bezelye
- 600 g patates, küp küp kesilmiş (2 cm)
- taze kekik, süslemek için (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 2053.2 kJ / 491.2 kcal
- Protein
- 24.7 g
- Karbonhidrat
- 28.8 g
- Yağ
- 30.9 g
- Lif
- 6.6 g
Alternatif tarifler
Kremalı Mantar Soslu Hindi ve Spaetzle
45 min
Kremalı sebzeli tavuk
50 min
Fırında Püreli Kaşarlı Köfte ve Cacık
1 godz. 15 min
Buharda Pişmiş Çipura ve Renkli Biberler
25min
Etli Türlü
1 godz. 20 min
Bearnez Soslu Az Pişmiş Bonfile (vakumda pişirme)
2h 20min
Etli Taze Fasulye
1 godz. 10 min
Sebzeli Tavuk Fricasse
2 godz.
Brokoli Kuskusu Eşliğinde Yoğurtlu Körili Tavuk
45 min
Salçalı Bulgur Pilavı
40 min
Sebzeli Tavuk
45 min
Sebzeli Kuzu Yahni
55 min.