Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Tavuk
- 1300 g derili tavuk baget (6-8 adet)
- 1 ¼ tk tuz
- ¼ tk karabiber
- 180 g kapya biber, parçalara bölünmüş (3-4 cm)
- 1 diş sarımsak
- 300 g domates, dörde bölünmüş
- 1 tutam pul biber
- 30 g zeytinyağı
Peynirli Bulgur Salatası
- 200 g ince bulgur
- 15 g maydanoz, taze, sadece yaprakları
- 30 g zeytinyağı
- 1 diş sarımsak
- 30 g soğan
- 150 g kabak, parçalara bölünmüş (3-4 cm)
- 260 g su
- ½ tk tuz
- 100 g beyaz peynir, sert, ufalanmış
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1757 kJ / 420 kcal
- Protein
- 22 g
- Karbonhidrat
- 28 g
- Yağ
- 24 g
- Lif
- 4.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kakaolu ve Kahveli Pratik Puding
15min
Fırında Tavuk Baget ve Coleslaw
45 min
Karnabahar Pilavı
10min
Teriyaki Soslu Somon ve Sebzeler
50min
Kişniş ve Yumurtalı Sebze Çorbası
45 min
Zerdeçallı Yeşil Çay
Değerlendirme yok
Ratatuy
40 min
Rezene, Kereviz Sapı ve Yeşil Elma Salatası
Değerlendirme yok
Kurutulmuş Domates Pesto Dolgulu Tavuk Göğsü
50min
Fırında Biber Soslu Patatesli Köfte
1 godz. 35 min
Vietnam Usulü Yumurtalı Kahve
10min
Kısır
30 min