Cihazlar ve Aksesuarlar
Ispanak ve Peynir Dolgulu Köfte
Hazırlık 25 dk
Toplam 1sa 15 dk
4 porsiyon
Malzemeler
-
sızma zeytinyağı yağlamak için ekstra zeytinyağı
-
Parmesan peyniri parçalara bölünmüş (2-3 cm)50 g
-
soğan ikiye bölünmüş50 g
-
diş sarımsak1 ½
-
maydanoz yaprağı, taze4 dal
-
40 g galeta unukurutulmuş ekmek kırıntısı40 g
-
dana kıyma ikiye bölünmüş400 g
-
yumurta2
-
toz karabiber½ tk
-
tuz2 tk
-
50 g Çedar peyniri, dilimlenmiş (2-3 mm)Gravyer peyniri dilimlenmiş (2-3 mm)50 g
-
ıspanak yaprağı25 g
-
sarı biber parçalara bölünmüş (3-4 cm)450 g
-
fesleğen yaprağı4 - 5
-
400 g domateskonserve doğranmış domates400 g
-
su200 g
-
şeker (isteğe bağlı)1 tutam
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Protein
35 g
Kalori
2128 kJ /
508 kcal
Yağ
31 g
Karbonhidrat
18 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiBunları da beğenebilirsiniz...
Fırında Ispanaklı Yumurta
35min
Taze Otlu Kuzu, Bezelye Püresi ve Kuşkonmaz
50min
Tavuk Suyu
1h 10min
Kanton Usulü Karidesli Pilav
50min
Mango Soslu Ballı Misket Limonlu Tavuk
1h 15min
Kekikli Mercimek ve Domates Çorbası
50min
Asya Usulü Tavuk Çorbası
45min
Teriyaki Sos (sarımsak ve zencefilli)
15min
Massaman Köri Ezmeli Vegan Patlıcan
50min
Biber Soslu Hindi Köftesi
55min
Somonlu ve Ispanaklı Arpa Şehriye
40min
Mantarlı Ispanaklı Peynirli Kiş
1h 45min