Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g zeytinyağı
- 1 ½ tk toz tatlı kırmızı biber
- 4 tk tuz
- 2 tutam toz karabiber
- 1 ½ tk sarımsak tozu
- 1 tk kuru kekik
- 1 tutam pul biber
- 1 tk toz kişniş
- 1 tk kuru maydanoz
- 800 g tavuk göğsü, derisiz, dilimlenmiş (2 cm)
- 500 g su
- 650 g patates, soyulmuş, küp küp doğranmış (2 cm)
- 3 tk şarap sirkesi
- 1 tk şeker (isteğe bağlı)
- 1 tk kuru fesleğen
- 200 g kiraz domates, ikiye bölünmüş
- 60 - 80 g roka
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1978 kJ / 473 kcal
- Protein
- 52 g
- Karbonhidrat
- 30 g
- Yağ
- 14 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pirinç Pilavı (Osmancık Pirinci ile)
40min
Buharda pişmiş tavuk göğsü
25min
Zeytinyağlı Yer Elması
1 godz.
Fırında Tavuk Baget ve Coleslaw
45min
Tavuk Dürüm
40min
Pirinç Pilavı Eşliğinde Tavuk Şiş ve Ilık Sebze Salatası
2 godz.
Bearnez Soslu Az Pişmiş Bonfile (vakumda pişirme)
2 godz. 20 min
Zencefilli Bezelye Çorbası, Brokoli Eşliğinde Limonlu Somon
50min
Mercimek Çorbası, Buharda Pişirilmiş Tavuk Şiş ve Sebze
35min
Patates Salatalı Çipura, Çikolatalı Kek
50min
Kırmızı Mercimek Çorbası
40min
Biberli Tavuk Şiş ve Pirinç Pilavı
1h 5min