Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g kuru fasulye (dermason cinsi)
- 2550 g su
- 120 g soğan, ikiye bölünmüş
- 40 g tereyağı, küp küp kesilmiş (2 cm)
- 25 g biber salçası
-
200
g domates, parçalara bölünmüş (4-5 cm)
veya 200 g konserve doğranmış domates - ¾ tk tuz, damak tadına göre
- ¼ tk karabiber
- ½ tk şeker
- 70 g sucuk, yarım ay şeklinde dilimlenmiş (0.5 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 828.6 kJ / 198.1 kcal
- Protein
- 6.1 g
- Karbonhidrat
- 9.5 g
- Yağ
- 15.9 g
- Doymuş Yağ
- 7.7 g
- Lif
- 2.5 g
- Sodyum
- 688.8 mg
Alternatif tarifler
Provencal Baharatlı Şeftalili Tavuk ve Basmati Pilavı
1 Std.
Küpler Halinde Dana Eti Püresi
Değerlendirme yok
Somonlu Sebzeli Makarna
35 Min
Pırasa ve Patatesli Kağıtta Somon
1 Std.
Yavaş Pişirilmiş Fasulye
9h 25min
Yoğurt (Karıştırma Kabında)
12h 10 min
Peynirli Sebze Çorbası
35 Min
Domates Salçası
2h 20min
Hardallı Patates Salatası
1 Std.
Taze Otlu, Sarımsak ve Soğanlı Ekmek
1 Std. 10 Min
Kısır
30 Min
Zeytinyağlı Taze Fasulye
40 Min