Cihazlar ve Aksesuarlar
Sucuklu Kuru Fasulye
Hazırlık 20 dk
Toplam 10sa
4 porsiyon
Malzemeler
-
kuru fasulye (dermason cinsi)200 g
-
su2550 g
-
biber salçası25 g
-
soğan ikiye bölünmüş120 g
-
tereyağı küp küp kesilmiş (2 cm)40 g
-
200 g konserve doğranmış domates, parçalara bölünmüş (4-5 cm)domates parçalara bölünmüş (4-5 cm)200 g
-
tuz damak tadına göre¾ tk
-
karabiber¼ tk
-
şeker½ tk
-
sucuk yarım ay şeklinde dilimlenmiş (0.5 cm)70 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Sodyum
688.8 mg
Protein
6.1 g
Kalori
828.6 kJ /
198.1 kcal
Yağ
15.9 g
Lif
2.5 g
Doymuş Yağ
7.7 g
Karbonhidrat
9.5 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiBunları da beğenebilirsiniz...
Hindistan Cevizi Sütlü Pilav ve Körili Tavuk
1sa 50 dk
Tavuk Baget ve Biralı Sos
1sa 30 dk
Kuru Fasulye
10sa
Tavuk Suyu
1sa 10 dk
Baharatlı Nohut ''Chana Masala''
1sa 30 dk
Zeytinyağlı Taze Fasulye
40 dk
Etli Taze Fasulye
1sa 10 dk
Etli Türlü
1sa 20 dk
Tavuklu Pilav
1sa 10 dk
Sebzeli Vejetaryen Pilavı (kremamsı kıvamlı)
25 dk
Bol Baharatlı Fırında Çipura
1sa 15 dk
Orman Kebabı
1sa