Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g kuru fasulye (dermason cinsi)
- 2550 g su
- 120 g soğan, ikiye bölünmüş
- 40 g tereyağı, küp küp kesilmiş (2 cm)
- 25 g biber salçası
-
200
g domates, parçalara bölünmüş (4-5 cm)
veya 200 g konserve doğranmış domates - ¾ tk tuz, damak tadına göre
- ¼ tk karabiber
- ½ tk şeker
- 70 g sucuk, yarım ay şeklinde dilimlenmiş (0.5 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 828.6 kJ / 198.1 kcal
- Protein
- 6.1 g
- Karbonhidrat
- 9.5 g
- Yağ
- 15.9 g
- Doymuş Yağ
- 7.7 g
- Lif
- 2.5 g
- Sodyum
- 688.8 mg
Alternatif tarifler
Sütlü Türk Kahvesi
5min
Kurutulmuş Domates ve Kremalı Tavuklu Penne
30 min
Kuru Meyveli Kek
2h 30min
Kremalı Mantar Soslu Hindi ve Spaetzle
45 min
Etli Fajita
40 min
Cilde Parlaklık Kazandıran Detoks İçeceği
15 分钟
Kuru Fasulyeli ve Beyaz Peynirli Dip
10min
Taze Otlu Kuzu, Bezelye Püresi ve Kuşkonmaz
Değerlendirme yok
Küpler Halinde Dana Eti Püresi
Değerlendirme yok
Sarımsaklı Salata Sosu
5min
Köri Baharatlı Karışık Sebzeler
1sa 10 dk
Kuru Fasulye
10h