Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g su
- 1 ½ tk tuz
-
20
g zeytinyağı (isteğe bağlı)
veya 20 g tereyağı (isteğe bağlı) - 300 g basmati pirinci, yıkanmış, süzülmüş
- Besin Değeri
- şuna göre 4 porsiyon
- Kalori
- 5325 kJ / 1272 kcal
- Protein
- 21 g
- Karbonhidrat
- 240 g
- Yağ
- 22 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sonomono (Japon Salatalık Salatası)
Değerlendirme yok
Hollandez Soslu Bonfile ve Fırınlanmış Sebzeler
1 Std. 20 Min
Ahtapot Salatası (vakumda pişirme)
8h
Kanton Usulü Karidesli Pilav
50 Min
Füme Somonlu Karabuğdaylı Bliniler
2h
Vegan Toz Parmesan
10 Min
Biberiyeli Soğanlı Marinasyon
10 Min
Kalamarlı Börülce Yahnisi
Değerlendirme yok
Körili Elma ve Tatlı Patates Eşliğinde Pastırmalı Tavuk Sarma
Değerlendirme yok
Patlıcanlı ve Bademli Dip
20 Min
Provencal Baharatlı Şeftalili Tavuk ve Basmati Pilavı
1 Std.
Karnabahar Pilavı
10 Min