Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 450 g pırasa (sadece beyaz kısmı), küçük parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- 1 tk tuz, damak tadına göre
- 30 g zeytinyağı
- 30 g tereyağı
- 250 g patates, parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- 700 g su
- 1 tutam toz beyaz biber
- 1 tutam toz muskat (isteğe bağlı)
- 100 g süt
-
taze frenk soğanı, ince doğranmış
veya maydanoz yaprağı, ince doğranmış
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 613 kJ / 146 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 10 g
- Yağ
- 10 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Plaska
1h 15min
Yeşil Elmalı Kereviz Çorbası
55min
Peynirli Karnabahar Çorbası
40 Min
Rakılı Enginarlı Adaçaylı Fava
2 godz. 55 min
Otlu İrmik Köfteli Pancar Çorbası
1 godz. 10 min
Ispanaklı Patates Çorbası, Sütlü Yumurta Karoları ile
45 min
Alaca Çorba (Antep Yöresi)
55min
Çedarlı Pırasa Çorbası
50 min
Ispanaklı Nohut Çorbası
40 Min
Maydanozlu Kereviz Çorbası
45 min
Minestrone İtalyan Sebze Çorbası
45 min
Kremalı Kabak Çorbası
25 Min