Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 70 g zeytinyağı
- 600 g dana sokum, yağsız, temizlenmiş, küp küp kesilmiş (3 cm)
- 170 g kırmızı soğan, elma dilimi şeklinde 8-12 parçaya bölünmüş
- 150 g havuç, parçalara bölünmüş (2 cm)
- 70 g kereviz sapı, dilimlenmiş (1 cm)
- 80 g kapya biber, çekirdekleri çıkarılmış, parçalara bölünmüş (2 cm)
- ¼ - ½ tk pul biber, damak tadına göre
- 600 g su
- 30 g domates salçası
- ½ tk yenibahar
- 1 tk kuru kekik
- ½ - 1 tk şeker
- ½ tk karabiber
- ¾ tk tuz
- 500 g gnocchi (paketlenmiş hazır gnocchi, haşlama süresi 2 dakika), bk. Öneriler
-
1
yk tereyağı, oda sıcaklığında
veya 1 yk zeytinyağı - maydanoz yaprağı, taze, servis etmek için
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 2210.6 kJ / 528 kcal
- Protein
- 29.5 g
- Karbonhidrat
- 30.3 g
- Yağ
- 34 g
- Doymuş Yağ
- 8.8 g
- Lif
- 4.3 g
- Sodyum
- 1138.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sebzeli Tavuk
45min
Kavrulmuş Soğanlı Bol Mercimekli Pilav (Mujadarrah)
1 godz. 5 min
Tanıtım Menü 1
1 godz. 5 min
Karnabahar Pilavı
10 min
Fırınlanmış Havuç
30min
Dana Jambon ve Sucuklu Domates Soslu Makarna
40min
Misket Limonu ve Kişnişli Salata Sosu
Değerlendirme yok
Köri Baharatlı Karışık Sebzeler
1h 10min
Et Bulyon (Sotelenmiş Sebzeli)
Değerlendirme yok
Fırınlanmış Muzlu Affogato
13h
Hindistan Cevizi Sütlü Bal Kabağı Çorbası
40min
Tavuklu ve Pestolu Tagliatelle
1 godz. 5 min