Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 25 - 30 g zeytinyağı
- 170 - 200 g karışık sebzeler, sotelemek için (örn. soğan ve pırasa), parçalara bölünmüş (2 cm)
- 700 - 800 g karışık sebze (örn. kabak, havuç, balkabağı, tatlı patates, kereviz, bezelye), parçalara bölünmüş
- 750 - 850 g su
-
1
tk ev yapımı sebze bulyon
veya ½ küp sebze bulyon - 1 tk tuz
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 465 kJ / 111 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 9 g
- Yağ
- 5 g
- Lif
- 3.6 g
Alternatif tarifler
Makedon Usulü Mantar Çorbası
45 min
Sebze Çorbası
35 Min
7 Sebzeli Taneli Çorba
40min
Mantar Çorbası, Buharda Pişmiş Hindi ve Sebzeler
45 min
Kırmızı Mercimekli Sebze Çorbası
1h
Kabaklı Bezelye Çorbası
1h
Cennet Çorbası
40min
Taneli Sebze Çorbası
50min
Pırasa ve Patates Çorbası
45 min
Közlenmiş Kırmızı Biber Çorbası
30min
Mercimekli Karışık Sebze Çorbası
50min
Kekikli Mercimek ve Domates Çorbası
50min