Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 - 3 rametti di timo fresco, le foglioline
- 50 g di scalogno a pezzi
- 120 g di speck a cubetti
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di riso Carnaroli (cottura 17-18 minuti)
- 60 g di vino bianco
-
820
g di acqua
veya 820 g di brodo vegetale - 5 g di sale
- 200 g di mele a cubetti (1 cm)
- 40 g di burro
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2256.5 kJ / 539.3 kcal
- Protein
- 14.4 g
- Karbonhidrat
- 71.2 g
- Yağ
- 22.6 g
- Doymuş Yağ
- 6.1 g
- Lif
- 2.2 g
- Sodyum
- 969.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto con petali di carote e caprino
30min
Bussolà alla vicentina
1 godz.
Risotto con fichi e speck
40min
Risotto alle castagne
30min
Coppa cookies
3h 30min
Risotto pere, Gorgonzola e noci
40min
Risotto con Brie, speck e noci
35min
Risotto mascarpone e pepe rosa
35min
Risotto radicchio e uva
40min
Risotto zafferano e salsiccia
40min
Risotto cavolo cappuccio viola e Gorgonzola
35min
Risotto zafferano e speck
35min