Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 500 g di acqua
- 500 g di cavoletti di Bruxelles
Besciamella
- 500 g di latte intero
- 40 g di burro a pezzi
- 50 g di farina tipo 00
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 2 pizzichi di noce moscata grattugiata (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1241.6 kJ / 296.8 kcal
- Protein
- 14.3 g
- Karbonhidrat
- 26.4 g
- Yağ
- 16.3 g
- Doymuş Yağ
- 9.7 g
- Lif
- 4.8 g
- Sodyum
- 1.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cavoletti di Bruxelles con pancetta e mandorle
50 min
Asparagi alla parmigiana
50 min
Cavolfiori gratinati
50 min
Asparagi alla parmigiana
50 min
Taccole speziate all'asiatica
30min
Insalata tiepida di cavoletti, zucca e mandorle
1h
Cavolfiore alle erbe e pinoli
1sa 5 dk
Asparagi a vapore in salsa verde
40min
Catalogna con olive e capperi
50 min
Finocchi alla valdostana
40min
Carote tiepide alla salvia
35min
Contorno di finocchi con panure al timo
35min