Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 500 g di acqua
- 500 g di cavoletti di Bruxelles
Besciamella
- 500 g di latte intero
- 40 g di burro a pezzi
- 50 g di farina tipo 00
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 2 pizzichi di noce moscata grattugiata (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1241.6 kJ / 296.8 kcal
- Protein
- 14.3 g
- Karbonhidrat
- 26.4 g
- Yağ
- 16.3 g
- Doymuş Yağ
- 9.7 g
- Lif
- 4.8 g
- Sodyum
- 1.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cavolfiori gratinati
50 min
Contorno di finocchi con panure al timo
35 dk
Contorno di broccoli al vapore con salsa alle alici e olive
35 dk
Finocchi alla valdostana
40min
Cavoletti di Bruxelles con pancetta e mandorle
50 min
Contorno di verza
35 dk
Cavolfiori, cipolla rossa e pistacchi
45 min
Cipolle ripiene di zucca e rosmarino
1h 30 min
Crauti e würstel
35 dk
Pop corn di cavoletti di Bruxelles
1 Std.
Indivia belga gratinata
1sa 20 dk
Finocchi al gratin vegan (di Rubina Rovini)
40min