Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta brisèe
- 200 g di farina tipo 00
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 60 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale
Ripieno
- 80 g di Parmigiano Reggiano a cubetti
- 500 g di acqua
- 300 g di asparagi a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di porri a listarelle
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 100 g di ricotta ben scolata
- 1 uovo
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2421.3 kJ / 578.8 kcal
- Protein
- 19.2 g
- Karbonhidrat
- 43.5 g
- Yağ
- 37.5 g
- Doymuş Yağ
- 9.9 g
- Lif
- 3.5 g
- Sodyum
- 603 mg
Alternatif tarifler
Quiche radicchio e speck
2 Std. 30 Min
Torta salata con zucchine, cotto e crescenza (TM6)
1h 30min
Lasagna erbette, ricotta e prosciutto
2h
Torta salata radicchio e robiola
2 Std. 30 Min
Torta salata porri e bietole
1h 30min
Crostata salata tricolore
1h 30min
Torta salata asparagi e provola
1h 30min
Torta salata con zucchine, cotto e crescenza
1h 30min
Torta salata agli spinaci
1h 30min
Quiche di zucca ed erbette
1h 30min
Quiche ai peperoni e pomodori
1h 30min
Torta salata ricotta e spinaci
2h