Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g di pane casereccio, tipo toscano, a fette (1 cm)
-
370
g di brodo vegetale
veya 370 g di acqua + 1 cucchiaino scarso di dado per brodo vegetale - 80 g di cipolla rossa a pezzi
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
-
500
g di passata di pomodoro
veya 500 g di pomodori pelati in scatola - 10 foglie di basilico fresco, lavate ed asciugate
- 1 rametto di timo fresco, le foglioline
- 2 pizzichi di sale
- 150 g di stracciatella
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1745.8 kJ / 417.3 kcal
- Protein
- 13.8 g
- Karbonhidrat
- 41.2 g
- Yağ
- 23.1 g
- Doymuş Yağ
- 3.6 g
- Lif
- 4 g
- Sodyum
- 874.8 mg
Alternatif tarifler
Gazpacho alle pesche e cipolla rossa di Tropea
1 Std. 10 Min
Pici all'aglione
1h 25 min
Panzanella con mandorle e acciughe
2h 30min
Crema di panzanella
40 min
Peposo toscano
1h 30 min
Crostini di pane al sesamo con salsa ai 2 pomodori
4 Std. 15 Min
Gnudi toscani
40 min
Crostini con fegatini di pollo
40 min
Hummus di cannellini e cipolla di Tropea
11h
Vellutata di cannellini e borlotti con gamberi
50min
Paté di fegatini
30 min
Pappa al pomodoro
35 min