Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g di pane casereccio, tipo toscano, a fette (1 cm)
-
370
g di brodo vegetale
veya 370 g di acqua + 1 cucchiaino scarso di dado per brodo vegetale - 80 g di cipolla rossa a pezzi
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
-
500
g di passata di pomodoro
veya 500 g di pomodori pelati in scatola - 10 foglie di basilico fresco, lavate ed asciugate
- 1 rametto di timo fresco, le foglioline
- 2 pizzichi di sale
- 150 g di stracciatella
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1745.8 kJ / 417.3 kcal
- Protein
- 13.8 g
- Karbonhidrat
- 41.2 g
- Yağ
- 23.1 g
- Doymuş Yağ
- 3.6 g
- Lif
- 4 g
- Sodyum
- 874.8 mg
Alternatif tarifler
Pappa al pomodoro
35 dk
Risotto porri e finocchi
40 min
Zuppa di pane, cavolo nero e Fontina
1 godz. 30 min
Peposo toscano
1 godz. 30 min
Gnudi toscani
40 min
Cracker di riso con baccalà mantecato
50 dk
Sformatini di topinambur ripieni di rapa rossa
Değerlendirme yok
Baccalà mantecato alla veneziana
40 min
Crema di panzanella
40 min
Crostini con fegatini di pollo
40 min
Pici all'aglione
1 godz. 25 min
Tris di salse per aperitivo
30 dk