Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g di pane casereccio, tipo toscano, a fette (1 cm)
-
370
g di brodo vegetale
veya 370 g di acqua + 1 cucchiaino scarso di dado per brodo vegetale - 80 g di cipolla rossa a pezzi
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
-
500
g di passata di pomodoro
veya 500 g di pomodori pelati in scatola - 10 foglie di basilico fresco, lavate ed asciugate
- 1 rametto di timo fresco, le foglioline
- 2 pizzichi di sale
- 150 g di stracciatella
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1745.8 kJ / 417.3 kcal
- Protein
- 13.8 g
- Karbonhidrat
- 41.2 g
- Yağ
- 23.1 g
- Doymuş Yağ
- 3.6 g
- Lif
- 4 g
- Sodyum
- 874.8 mg
Alternatif tarifler
Vellutata di cannellini e borlotti con gamberi
50min
Vellutata di ceci e gamberi
40min
Pappa al pomodoro
35min
Crema di panzanella
40min
Pici all'aglione
1 Std. 25 Min
Panzanella con mandorle e acciughe
2h 30min
Crostini con fegatini di pollo
40min
Crema ai pomodori arrostiti
1 Std. 30 Min
Peposo toscano
1 Std. 30 Min
Gnudi toscani
40min
Schiacciata fiorentina
50min
Tris di salse per aperitivo
30min