Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pork Wellington
- 1 pork tenderloin (approx. 500 g)
- 1 ¼ tsp fine sea salt
- 4 pinches ground black pepper
- 80 g onions, quartered
- 20 g unsalted butter, plus 1 Tbsp
- 200 g frozen green peas, defrosted
- 20 g fresh parsley leaves
- 20 g water
- 320 g puff pastry (see tip)
- 2 Tbsp breadcrumbs
-
12
slices prosciutto
veya streaky bacon, cured and smoked - plain flour, for dusting
- 1 medium egg, beaten
Champagne Sauce
- 150 g whipping cream
- 80 g onions, quartered
- 10 g unsalted butter, diced
-
150
g Champagne
veya white sparkling wine - 150 g water
- 10 g cornflour
-
1
heaped tsp chicken stock paste, homemade
veya 1 chicken stock cube (for 0.5 l)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2848.9 kJ / 680.9 kcal
- Protein
- 34.2 g
- Karbonhidrat
- 36.1 g
- Yağ
- 42.3 g
- Doymuş Yağ
- 16.9 g
- Lif
- 3.3 g
- Sodyum
- 1523 mg
Alternatif tarifler
Cottage Pie with Colcannon Mash
1h 50min
Sausage and Fennel Orzotto
50min
Chicken Polpettini with Steamed Rice and Green Beans
40min
Pork Tenderloin and Roasted Sweet Potatoes with Port Sauce (TM5)
1h 40min
Lemon Garlic Salmon
2 godz. 20 min
Grilled Courgette Salad with Lemon Basil Dressing (TM6)
35min
Pork Tenderloin and Roasted Sweet Potatoes with Port Sauce (TM6)
1h 40min
Chicken and Chorizo Hotpot
45min
Guinness® Bread with Smoked Trout Topping and Watercress
1h 45min
Philadelphia, Chorizo and Chive Gnocchi
35min
Crispy Smashed Jersey Royals with Salsa Verde
1h 15min
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
1h 20min