Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Hollandaise Sauce
- 15 g water
- 30 g lemon juice
- 225 g unsalted butter, diced
- 4 egg yolks, from large eggs
- ½ tsp fine sea salt, or to taste
- 1 pinch ground black pepper, plus extra to taste
Salmon, Asparagus and Rice
-
30
g coriander leaves
veya 30 g fresh parsley leaves - 1 lemon, thin peelings of zest only
- 285 g jasmine rice
- 1000 g water
- 1 tsp onion powder
- ½ tsp garlic powder
- ½ tsp fine sea salt, plus extra to taste
-
340
g green asparagus
veya 340 g broccoli florets - 450 g fresh salmon fillets, skinless (approx. 3 cm thick)
- 1 Tbsp lemon juice
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3778 kJ / 903 kcal
- Protein
- 33 g
- Karbonhidrat
- 62 g
- Yağ
- 58 g
- Doymuş Yağ
- 32 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 672 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Orzo with Salmon and Spinach
40 min
Sausage and Fennel Orzotto
50 min
Orzo Pasta with Chicken and Pesto
30 min
Salmon with Dill Cream Sauce, Broccoli and Basmati Rice; Chocolate Custard
40 min
English Brunch
50 min
Sous-vide Sausage Ragù
2h 25min
Lemon and Parmesan Chicken with Courgetti
30 min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Chicken and Chorizo Hotpot
45 min
Salmon with Potatoes and Mushroom Cream Sauce
35 min
Fish Pie with Potato Gratin Topping (TM6)
1 godz. 10 min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 min