Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g olive oil
- 200 g onions, sliced (1 cm)
- 1020 g water
- 3 - 4 pinches fine sea salt
- 800 g parsnips, cut in pieces (2 cm)
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade (see tip)
veya vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled - 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
- 150 g double cream
- 50 g walnut halves, roughly chopped
- 150 g blue cheese, crumbled
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2275.9 kJ / 544 kcal
- Protein
- 13.4 g
- Karbonhidrat
- 44.7 g
- Yağ
- 36.8 g
- Doymuş Yağ
- 17.1 g
- Lif
- 11 g
- Sodyum
- 475.5 mg
Alternatif tarifler
Pea and Mint Soup (TM6)
20min
Butternut Squash and Coconut Soup
30min
Red Pepper and Tomato Soup (TM6)
30min
Beetroot Carpaccio (TM6)
20min
Broccoli Cream Soup with Croutons
1h
Butternut Squash and Ginger Soup
35min
Smoky Paprika Tomato Dip
5min
Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing (TM6)
45min
Leek and Potato Soup (TM6)
40min
Braised Red Cabbage with Grated Apples (TM6)
1h 15min
Spanish Tortilla
1h
Curried Parsnip Soup
30min