Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g olive oil
- 200 g onions, sliced (1 cm)
- 1020 g water
- 3 - 4 pinches fine sea salt
- 800 g parsnips, cut in pieces (2 cm)
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade (see tip)
veya vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled - 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
- 150 g double cream
- 50 g walnut halves, roughly chopped
- 150 g blue cheese, crumbled
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2275.9 kJ / 544 kcal
- Protein
- 13.4 g
- Karbonhidrat
- 44.7 g
- Yağ
- 36.8 g
- Doymuş Yağ
- 17.1 g
- Lif
- 11 g
- Sodyum
- 475.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sausage and Fennel Orzotto
50 min
Creamy Pea Soup
40 Min
Pea and Mint Soup (TM6)
20 Min
Curried Parsnip Soup
30 min
Creamy Mushroom Truffle Soup
50 min
Courgette Salad with Parmesan and Sun-Dried Tomato Vinaigrette (TM6)
15 Min
Shredded Brussels Sprout Salad with Bacon and Cranberries
20 Min
Apple Buckle Cake (TM6)
2 godz.
Thai Cucumber Salad (TM6)
15 Min
Portuguese Bread (Pão de água)
3 Std. 30 Min
Red Pepper and Tomato Soup (TM6)
30 min
Broccoli Cream Soup with Croutons
1 Std.