Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 g di aneto fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 450 g di porri a metà nel senso della lunghezza e poi a fette (5 mm)
- 560 g di acqua
- 180 g di mascarpone
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- ¼ di cucchiaino di pepe nero macinato + q.b.
- 500 g di patate novelle, a metà
- 600 g di filetto di salmone fresco (pezzo intero)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2550 kJ / 609 kcal
- Protein
- 37 g
- Karbonhidrat
- 25 g
- Yağ
- 39 g
- Lif
- 5.2 g
Alternatif tarifler
Salmone marinato
2 Std. 30 Min
Omelette verdure e formaggio
30 Min
Filetto di manzo con peperonata
40 Min
Pasticcio di pesce e patate
1 Std. 10 Min
Manzo Tri-Tip speziato con crema di spinaci
3 Std.
Rainbow Bowl
1 Std. 10 Min
Quiche di zucca ed erbette
1 Std. 30 Min
Bocconcini di tacchino alle verdure
40 Min
Involtini di pollo e porri
55 Min
Insalata di gamberi, pompelmo rosa e finocchi
30 Min
Petto di tacchino, insalata di verdure e maionese al chimichurri
25h
Insalata nizzarda
30 Min