Teriyaki-Tempeh mit Reis und Gemüse

Teriyaki-Tempeh mit Reis und Gemüse

4.3 202 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 40 dk
4 Portionen

Malzemeler

  • Ingwer, frisch in dünnen Scheiben
    15 g
  • Wasser und etwas mehr zum Anrühren
    1130 g
  • Tempeh in Scheiben (ca. 1 cm)
    200 g
  • Salz
    1 TL
  • Knoblauch, gemahlen
    1 TL
  • Jasminreis
    250 g
    250 g Basmati-Reis, weiß
  • Brokkoliröschen
    200 g
  • rote Paprika in Streifen
    200 g
  • Öl zum Braten
    4 EL
  • Speisestärke
    1 EL
  • Sojasauce
    80 g
  • Zucker
    40 g
  • Sesamöl
    15 g
    15 g Öl
  • Essig
    15 g
  • Sesam, geröstet zum Bestreuen
    2 EL

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 Portion

Sodyum 1715 mg
Protein 19 g
Kalori 2466 kJ / 589 kcal
Yağ 26 g
Lif 3.5 g
Doymuş Yağ 4 g
Karbonhidrat 73 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...