![Lotte crémeuse au safran Lotte crémeuse au safran](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/f7c65c147d16e1b976c645b660263225/Derivates/851bd9a6e729da6a90d2f653eccda57cb13a10f4.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La veille ou minimum 3 heures avant
- 1 pistil de safran
- 200 g de crème épaisse, 5-15% m.g.
Le jour même
- 400 g d'eau
- 400 g de poireaux, coupés en tronçons (2 cm)
- 600 g de filets de lotte, sans peau et sans arêtes
- 3 pincées de sel
- 3 pincées de poivre moulu
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 996 kJ / 237.5 kcal
- Protein
- 30.3 g
- Karbonhidrat
- 5.3 g
- Yağ
- 8.8 g
- Doymuş Yağ
- 5.5 g
- Lif
- 3 g
- Sodyum
- 421 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Crumble de pommes et St Jacques snackées
45 Min
Rouelle de veau aux carottes
50 min
Txilindron d'agneau
1 Std. 15 Min
Côtes de veau à la provençale
30 Min
Baeckeoffe revisité par Eric Guérin
2h 10 min
Lotte à la provençale
50 min
Roulé de saumon au houmous
40 Min
Bûche de poisson
13 Std.
Rougail morue
25 Min
Curry de cabillaud à la noix de coco
25 Min
Flammekueche aux graines de lin avec saumon, champignons et salade de roquette
40 Min
Baeckeoffe aux deux poissons
1 Std. 45 Min