Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Oatcakes
- 30 g unsalted butter, cut into pieces (4-5 cm)
- 70 g water
- ½ tsp sea salt
- 1 tbsp raw sugar
- 180 g rolled oats
- ¼ tsp bicarbonate of soda
Harissa
- 150 g fresh red chillies, cut into pieces
- 600 g boiling water
- 2 ½ tsp cumin seeds
- 2 tsp coriander seeds
- 5 garlic cloves
- 40 g extra virgin olive oil
- 1 tsp salt
Moroccan hommus
- 2 garlic cloves
- 2 tbsp extra virgin olive oil
- 400 g canned chickpeas, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- 2 tbsp water
- 2 tbsp lime juice (approx. 1 lime)
- 1 tbsp tahini (see Tips)
- ½ tsp sea salt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 5021.3 kJ / 1195.5 kcal
- Protein
- 27.9 g
- Karbonhidrat
- 92.2 g
- Yağ
- 72.7 g
- Doymuş Yağ
- 3.8 g
- Lif
- 32.3 g
- Sodyum
- 937.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Roast beef and rhubarb chutney pies
2h 15 min.
Maca chocolate bark
50min
Fermented beetroot and apple salsa
72h
Dessert dukkah
1h
Coffee and cocoa toasted cereal
50min
Jerusalem artichoke soup with cheese shards
1 Std. 10 Min
Polenta porridge with roast rhubarb and sweet dukkah (Diabetes)
40min
Lemon and lime polenta cakes
40min
Black tahini and beetroot hommus
1 Std. 10 Min
Classic christmas fruit mince
1 Std. 10 Min
Rhubarb and vanilla strawberry jam
45min
Hommus
15min