Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g celeriac, peeled, cut in pieces to fit in feeder
Mayonnaise
-
130
g sunflower oil
veya rapeseed oil - 1 egg yolk, from medium egg
- 1 tsp Dijon mustard
- 1 pinch fine sea salt, or to taste
- 1 pinch ground black pepper, or to taste
- 15 g red wine vinegar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1473.2 kJ / 352.1 kcal
- Protein
- 2.5 g
- Karbonhidrat
- 11.7 g
- Yağ
- 33.8 g
- Doymuş Yağ
- 4.7 g
- Lif
- 2.3 g
- Sodyum
- 140.7 mg
Alternatif tarifler
Vanilla Panna Cotta with Rhubarb Compote and a Ginger Crumb
6 godz. 25 min
Basil Pesto
10 Min
Root Vegetable Röstis (TM6)
50 Min
Pea and Mint Soup (TM6)
20min
Fennel, Celery and Green Apple Salad (TM6)
Değerlendirme yok
Celeriac remoulade (Thermomix® Cutter)
10 Min
Spiced Herbed Nuts
40 Min
Stilton and Walnut Biscuits with Roasted Garlic Jam
4h
Broccoli Salad with Red Peppers and Pine Nuts
10 Min
Smoked Mackerel Pâté
55min
Smoked Salmon Pâté
5min
Best Basic Houmous
5min