Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Masala Paste
- 1 Tbsp coriander seeds
- 1 Tbsp cumin seeds
- 30 g groundnut oil
- 60 g tomato purée
- 10 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 10 g fresh coriander leaves
- 1 red chilli, halved, deseeded
- 3 tsp garam masala
- 1 Tbsp paprika
- 2 Tbsp ground almonds
- 1 tsp fine sea salt
Fish and Rice
- 1800 g water, plus extra boiling for cooking rice
- 2 hake fillets (approx. 180-200 g each)
- 200 g basmati rice
-
100
g cashew nuts
veya unsalted peanuts
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3929 kJ / 938 kcal
- Protein
- 39 g
- Karbonhidrat
- 93 g
- Yağ
- 44 g
- Doymuş Yağ
- 9 g
- Sodyum
- 1073 mg
Alternatif tarifler
Carrot and Coriander Soup
25 min
Teriyaki Salmon Burgers
45min
Prawn Saganaki
35 Min
Pea and Mint Soup (TM6)
20 min
Pasta with Brussels Sprouts, Toasted Hazelnuts and Brown Sage Butter
1h 20 min
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45min
Puy Lentil and Sausage Casserole
45min
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1h
Smoked Mackerel Watercress Dip
5 min
Carrot and Coconut Salad
5 min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30min
Smoked Mackerel Pâté
55min