Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Masala Paste
- 1 Tbsp coriander seeds
- 1 Tbsp cumin seeds
- 30 g groundnut oil
- 60 g tomato purée
- 10 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 10 g fresh coriander leaves
- 1 red chilli, halved, deseeded
- 3 tsp garam masala
- 1 Tbsp paprika
- 2 Tbsp ground almonds
- 1 tsp fine sea salt
Fish and Rice
- 1800 g water, plus extra boiling for cooking rice
- 2 hake fillets (approx. 180-200 g each)
- 200 g basmati rice
-
100
g cashew nuts
veya unsalted peanuts
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3929 kJ / 938 kcal
- Protein
- 39 g
- Karbonhidrat
- 93 g
- Yağ
- 44 g
- Doymuş Yağ
- 9 g
- Sodyum
- 1073 mg
Alternatif tarifler
Asian Steamed Side of Salmon
1 Std. 45 Min
Asian Chopped Salad
20min
Mushroom Risotto
30 min
Greek-style Baked Cod with Bulgar Wheat
1 Std. 30 Min
Crab, Saffron and Parmesan Tartlets
1h 20 min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30 min
Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé
1 Std. 10 Min
Miso Cod with Broccoli Rice
25 Min
Blackened Salmon with Bean and Corn Salsa
20min
Salmon Fillets with Salsa Verde
30 min
Prawn Saganaki
35 Min
Cavolo Nero and Roasted Chickpea Salad
25 Min