Uyumlu sürümler
Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 175 g hard goat's cheese, diced (1 cm)
- 50 g blanched hazelnuts
- 25 g unsalted butter, plus extra for greasing
- 25 g plain flour
- 300 g milk
- 2 tsp English mustard
- 4 medium eggs, separated
- 50 g watercress, leaves and small stalks only, plus extra for garnishing
- ½ tsp fine sea salt
- water, boiling, for cooking
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 951 kJ / 227 kcal
- Protein
- 11.3 g
- Karbonhidrat
- 5.3 g
- Yağ
- 17.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Savoury Stilton Cheesecake
11h 40min
Smoked Mackerel Pâté
55min
Bread Sauce
1h 25min
Quick Cheese Soufflés
45 Min
Hollandaise Sauce
15 min
White Bean Purée and Anchovy on Crostini
45 Min
Crab Tart
2 Std. 30 Min
Limoncello Sorbet with Mint and Basil - Sorbetto al limoncello, menta e basilico
18h 25 min
Chestnut and Fennel Soup - Zuppa di castagne e finocchio
35 min
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2h 10 min
Shallot Tarte Tatin
2 Std.
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30 min