Uyumlu sürümler
Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 175 g hard goat's cheese, diced (1 cm)
- 50 g blanched hazelnuts
- 25 g unsalted butter, plus extra for greasing
- 25 g plain flour
- 300 g milk
- 2 tsp English mustard
- 4 medium eggs, separated
- 50 g watercress, leaves and small stalks only, plus extra for garnishing
- ½ tsp fine sea salt
- water, boiling, for cooking
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 951 kJ / 227 kcal
- Protein
- 11.3 g
- Karbonhidrat
- 5.3 g
- Yağ
- 17.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h
Emmental Gougères
50min
Pollock with Potato and Squash Crust with Chablis Sauce
1h
Pear and Goat's Cheese Parcels
40min
Hollandaise Sauce
15 min
Salmon Terrine with Peppered Crème Fraîche
1h 20min
Masala Hake at 55°C
55 min
Brandy Butter
10 min
Mini Crab Cakes with Coriander Paste
1h
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45 min
Watercress Soup
25min
Smoked Mackerel Pâté
55 min