Uyumlu sürümler
Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 175 g hard goat's cheese, diced (1 cm)
- 50 g blanched hazelnuts
- 25 g unsalted butter, plus extra for greasing
- 25 g plain flour
- 300 g milk
- 2 tsp English mustard
- 4 medium eggs, separated
- 50 g watercress, leaves and small stalks only, plus extra for garnishing
- ½ tsp fine sea salt
- water, boiling, for cooking
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 951 kJ / 227 kcal
- Protein
- 11.3 g
- Karbonhidrat
- 5.3 g
- Yağ
- 17.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Curried Parsnip Soup
30min
Welsh Rarebit with Branston Pickle
20 min
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40min
Celeriac and Apple Soup
55min
Crab Tart
2h 30 min
Pea Gazpacho
4 Std. 15 Min
Broccoli and stilton soup
30min
Salmon Gravadlax with Buckwheat Blinis
48j
Bread Sauce
1h 25min
Mini Crab Cakes with Coriander Paste
1h
Smoked Mackerel Pâté
55min
Spiced Red Cabbage
1h 10min