Cihazlar ve Aksesuarlar
Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé
Hazırlık 25 dk
Toplam 1sa 10 dk
8 portions
Malzemeler
-
hard goat's cheese diced (1 cm)175 g
-
blanched hazelnuts50 g
-
unsalted butter plus extra for greasing25 g
-
plain flour25 g
-
milk300 g
-
English mustard2 tsp
-
medium eggs separated4
-
watercress leaves and small stalks only, plus extra for garnishing50 g
-
fine sea salt½ tsp
-
water boiling, for cooking
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Protein
11.3 g
Kalori
951 kJ /
227 kcal
Yağ
17.9 g
Karbonhidrat
5.3 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Dining in with Friends
10 Tarif
İngiltere ve İrlanda
İngiltere ve İrlanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Rhubarb Fool
1sa 10 dk
Lemon Posset
2sa 40 dk
Bread Sauce
1sa 25 dk
Amaretti Crème Brulée
4sa 30 dk
Brandy Butter
10 dk
Mini Eccles Cakes with Potted Stilton
3sa 40 dk
Rhubarb Ice Cream
36sa 25 dk
Welsh Rarebit with Branston Pickle
20 dk
Smoked Mackerel Watercress Dip
5 dk
Stilton and Walnut Pâté
5 dk
Smoked Mackerel Pâté
55 dk
Stilton and Walnut Biscuits with Roasted Garlic Jam
4sa