Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 750 g red wine
- 100 g port
- 250 g water
- 350 g sugar
- 2 cinnamon sticks
- 2 star anise
- 2 pieces orange zest (1 cm x 3-4 cm)
- 4 pears (approx. 180 g each), peeled
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2645 kJ / 631 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 116 g
- Yağ
- 0 g
- Lif
- 6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Onion Soup
1 Std.
Celeriac and Apple Soup
55 Min
Sous-vide Cinnamon and Port-glazed Plums
1 Std. 20 Min
Beer-Battered Tofish, Mushy Peas,Tartare Sauce and Chips
3h
Sourdough Rye
51h 10min
Sous-vide Pork Cheeks in Red Wine
8h 45 min
Choux Bites with Tarragon Chicken Salad
2 Std.
Apple Marinade
Değerlendirme yok
Chilli and Apple Jelly
4 Std. 15 Min
Espresso 'Baked' Beans
35 Min
Sous-vide Miso Aubergine
2sa 50 dk
Stewed Rhubarb with Ginger Wine Syllabub
1 Std. 30 Min