Uyumlu sürümler
Beetroot Rosti with Smoked Salmon and Herb Crème Fraîche
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Herb Crème Fraîche
- 1 lemon, thin peelings of skin and juice
- 5 g fresh dill, leaves only
- 5 g fresh parsley, leaves only
- 5 g fresh coriander, leaves only
- 200 g crème fraîche
- 1 tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
Rosti
- 10 g fresh dill, leaves only, plus extra for garnishing
- 10 g fresh parsley, leaves only
- 220 g raw beetroot, peeled, cut in pieces (2 cm)
- 120 g parsnips, peeled, cut in pieces (2 cm)
- 2 egg yolks, from medium eggs
- 3 Tbsp plain flour
- 1 tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 3 Tbsp olive oil
- 200 g smoked salmon
- 1 lemon, cut in wedges, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1549 kJ / 370 kcal
- Protein
- 17 g
- Karbonhidrat
- 17 g
- Yağ
- 25 g
- Doymuş Yağ
- 8.6 g
- Lif
- 4.7 g
- Sodyum
- 1394 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Shakshuka
50min
Beetroot Carpaccio (TM5)
20 min
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40 min
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45 min
Salmon Gravadlax with Buckwheat Blinis
48 godz.
Tabbouleh-stuffed Peppers
50min
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1h
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 min
Sumac and Tahini Houmous
10min
Baked Spinach and Feta Mushrooms
35min
Warm Halloumi, Walnut and Pomegranate Salad
45 min
Beetroot and Halloumi Burgers
1h