Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g dried porcini mushrooms
- 500 g boiling water, to soak
- 260 g doongara rice, brown (see Tips)
- warm water, to soak
- 15 g extra virgin olive oil
- 270 g leek, trimmed, white part only, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 100 g fresh oyster mushrooms, thinly sliced
- 200 g fresh Swiss brown mushrooms, thinly sliced
- 200 g water
- 2 tsp Vegetable stock paste, salt free (see Tips)
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only, plus extra to garnish
- ground black pepper, to taste
- 1 tsp lemon juice, to serve
- 50 g pecorino cheese, grated
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1517.5 kJ / 362.5 kcal
- Protein
- 13.5 g
- Karbonhidrat
- 49.8 g
- Yağ
- 10 g
- Doymuş Yağ
- 3.3 g
- Lif
- 6.5 g
- Sodyum
- 141 mg
Alternatif tarifler
Pasta e fagioli (Pasta and beans)
40 Min
Mushroom risotto (TM6)
30 Min
Bubble and squeak soup
35 Min
Yellow Curry with Mushroom and cauliflower (Dandelion restaurant)
55 menit
Mushroom and kale risotto
55 menit
Basmati rice in Varoma bundt tin
35 Min
Minestrone
40 Min
Risotto with lemon, thyme and feta
30 Min
Cypriot grain salad
45 Min
Mixed grain risotto
1 Std. 25 Min
Mushroom ragu with polenta toast
1 godz. 40 min
Summer tomato and gin pasta sauce
35 Min