Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g dried porcini mushrooms
- 500 g boiling water, to soak
- 260 g doongara rice, brown (see Tips)
- warm water, to soak
- 15 g extra virgin olive oil
- 270 g leek, trimmed, white part only, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 100 g fresh oyster mushrooms, thinly sliced
- 200 g fresh Swiss brown mushrooms, thinly sliced
- 200 g water
- 2 tsp Vegetable stock paste, salt free (see Tips)
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only, plus extra to garnish
- ground black pepper, to taste
- 1 tsp lemon juice, to serve
- 50 g pecorino cheese, grated
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1517.5 kJ / 362.5 kcal
- Protein
- 13.5 g
- Karbonhidrat
- 49.8 g
- Yağ
- 10 g
- Doymuş Yağ
- 3.3 g
- Lif
- 6.5 g
- Sodyum
- 141 mg
Alternatif tarifler
Chilli and cheese nachos
35min
Bean and broccoli fritters with mango salad (Diabetes)
25min
Smoky bean and tomato bowl (Diabetes, TM6)
30 min
Eggplant and ricotta involtini
1 Std. 20 Min
Chocolate mousse pots (Diabetes)
6h 10min
Prawn okonomiyaki (Diabetes)
55min
Salt-free vegetable stock paste (Diabetes)
55min
Vegetable bake (Thermomix® Cutter)
55min
Coconut poached chicken salad (Thermomix® Cutter, TM6)
45 min
Zucchini cheddar slice
45 min
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter)
1h 10min
Mushroom and kale risotto
55min