Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g dried porcini mushrooms
- 500 g boiling water, to soak
- 260 g doongara rice, brown (see Tips)
- warm water, to soak
- 15 g extra virgin olive oil
- 270 g leek, trimmed, white part only, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 100 g fresh oyster mushrooms, thinly sliced
- 200 g fresh Swiss brown mushrooms, thinly sliced
- 200 g water
- 2 tsp Vegetable stock paste, salt free (see Tips)
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only, plus extra to garnish
- ground black pepper, to taste
- 1 tsp lemon juice, to serve
- 50 g pecorino cheese, grated
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1517.5 kJ / 362.5 kcal
- Protein
- 13.5 g
- Karbonhidrat
- 49.8 g
- Yağ
- 10 g
- Doymuş Yağ
- 3.3 g
- Lif
- 6.5 g
- Sodyum
- 141 mg
Alternatif tarifler
Sweet potato lentil pie
50min
All in one bowl bolognese
40min
Easy lamb hotpot
2h
Veggie & bean grain-free wraps (Thermomix® Cutter, TM6)
35 min
Tacos with vegetables and kidney beans (Thermomix® Cutter)
30min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes,Thermomix® Cutter, TM6)
20 min
Sushi Rice
1 godz. 5 min
Mushroom risotto (TM6)
30min
Mushroom freekeh risotto with spring onion oil
1h 10min
Mediterranean chopped salad with roasted red peppers (Thermomix®️ Cutter, TM6)
20 min
No-roll cheesy broccoli quiche
1h 25min
Chicken Buddha bowl (Thermomix® Cutter)
1h