Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- ½ lemon
- 200 g kale, stems and leaves separated, coarsely chopped
- 4 garlic clove
- 140 g natural yoghurt, high protein (see Tip)
- ground black pepper, to season
- 2 tsp extra virgin olive oil
- 120 g onion, cut into quarters
- 120 g carrot, cut into pieces
- 150 g celery, leaves and stems, cut into pieces
- ½ bunch fresh coriander stems chopped into thirds
- 2 tsp ground cumin
- 2 tsp ground turmeric
- 1 cinnamon quill
- 180 g dried red lentils
- 2 tbsp Vegetable stock paste, salt free (see Tip)
- 1200 g water
- 300 g skinless chicken breast fillets, cut into 4 pieces
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1480 kJ / 355 kcal
- Protein
- 32.8 g
- Karbonhidrat
- 32.8 g
- Yağ
- 6.8 g
- Doymuş Yağ
- 2 g
- Lif
- 12.8 g
- Sodyum
- 136 mg
Alternatif tarifler
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40min
Pork, sage and prune casserole with winter veg mash (Diabetes, TM6)
45 min
Boulangère potatoes
1h 40min
Chunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1h 40min
Chicken laksa
30 min
Veggie & bean grain-free wraps (Thermomix® Cutter)
35min
Chicken, spinach and leek risotto
30 min
Eggplant and ricotta involtini
1 godz. 20 min
Spanish chicken tomato stew (Diabetes)
40min
Spinach and paneer curry (Diabetes)
50min
Crunchy salad with green Goddess dressing (Diabetes, Thermomix cutter)
20min
Mushroom and kale risotto
55min