Uyumlu sürümler
Polenta porridge with roast rhubarb and sweet dukkah (Diabetes)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g hazelnuts
- 25 g shelled pistachios
- 1 tbsp sesame seeds
- 3 tsp coriander seeds
- 2 ½ tsp brown sugar
- ¾ tsp ground cinnamon
- ¾ tsp ground cardamom
- 625 g full cream milk
- 125 g coconut milk, reduced fat
- 90 g honey
- 250 g water
- 110 g polenta, white
- 300 g rhubarb, trimmed and cut into 5 cm pieces
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1692.5 kJ / 405 kcal
- Protein
- 11.8 g
- Karbonhidrat
- 50.8 g
- Yağ
- 16.3 g
- Doymuş Yağ
- 6.3 g
- Lif
- 5.3 g
- Sodyum
- 74.3 mg
Alternatif tarifler
Oatcakes with Moroccan hommus
50 min
Pea shakshuka with bacon dust
55 min
Figs with spiced custard and nougat cream (TM6)
40 min
Carrot and fennel slaw with sprouted buckwheat
50h 15min
Tandoori Cauliflower with red lentil dahl and raita
1h
Vegan almond dip
5min
Fennel, celery and green apple salad (Thermomix® Cutter)
15min
Burnt mandarin bavarois with mandarin syrup
24h 30min
One whole cauliflower
45 min
No-cook jam
24sa 15 dk
Gwinganna nut and seed bread
3h 25min
Banana oat clusters
55 min