Uyumlu sürümler
Polenta porridge with roast rhubarb and sweet dukkah (Diabetes)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g hazelnuts
- 25 g shelled pistachios
- 1 tbsp sesame seeds
- 3 tsp coriander seeds
- 2 ½ tsp brown sugar
- ¾ tsp ground cinnamon
- ¾ tsp ground cardamom
- 625 g full cream milk
- 125 g coconut milk, reduced fat
- 90 g honey
- 250 g water
- 110 g polenta, white
- 300 g rhubarb, trimmed and cut into 5 cm pieces
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1692.5 kJ / 405 kcal
- Protein
- 11.8 g
- Karbonhidrat
- 50.8 g
- Yağ
- 16.3 g
- Doymuş Yağ
- 6.3 g
- Lif
- 5.3 g
- Sodyum
- 74.3 mg
Alternatif tarifler
Planked Amaretto peaches with ricotta
Değerlendirme yok
Pickled cabbage salad with Thermomix® Cutter
10 Min
Plum and raspberry chia puddings
2 Std. 30 Min
Silverbeet and mushroom tart (Diabetes)
1h 35min
Caramelised fennel and ricotta tarts with Parmesan crisps
2 Std. 30 Min
Roast pork with sage and cranberry stuffing (MEATER+®)
3h 35min
Blue cheese tofu dressing
5 min
Gorgonzola cheesecakes with pear jam
45 min
Mushroom ragu with polenta toast
1 Std. 40 Min
Eggplant and ricotta involtini
1h 20 min
Green goddess pizza
1h 30min
Tarte tatin
2h