Cihazlar ve Aksesuarlar
Baked Aubergine, Goat's Cheese and Tomato Ratatouille (TM5)
Hazırlık 20 dk
Toplam 40 dk
4 portions
Malzemeler
-
plum tomatoes200 g
-
aubergine washed, ends removed, halved lengthways160 g
-
fine sea salt plus ¼ tsp2 pinches
-
vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)60 g
-
walnut halves25 g
-
garlic clove1
-
fresh basil leaves50 g
-
olive oil100 g
-
goat's cheese, soft thinly sliced200 g
-
dried oregano4 pinches
-
agave syruphoney50 g
-
white wine vinegar40 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
660.2 mg
Protein
16.7 g
Kalori
2157.4 kJ /
515.6 kcal
Yağ
43.5 g
Lif
2.5 g
Doymuş Yağ
13.6 g
Karbonhidrat
16.6 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Slicing and Grating (TM5)
44 Tarif
İngiltere ve İrlanda
İngiltere ve İrlanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Wild Mushroom Ragu with Spiralized Zucchini Pasta
40 dk
Creamy Feta Dip
5 dk
Pico de Gallo
5 dk
Spiralized Apple Salad with Citrus Dressing
15 dk
Challah
2sa
Bruschetta
3sa
Oven Baked Vegetable Crisps (TM5)
1sa 45 dk
Garlic and White Bean Stew
50 dk
Spelt and Kale Soup - Zuppa Di Farro e Cavolo Nero
55 dk
Vegetable Consommé with Gnocchi
30 dk
Spätzle with Mushroom Cream
30 dk
Sumac-spiced Houmous
5 dk