Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Ricotta
- 1500 g full cream milk
- 40 g white vinegar
- 1 lemon, zest only, no white pith, grated
Shortcrust pastry
- 200 g plain flour
- 100 g butter, cut into pieces and chilled
- ¼ tsp sea salt
- 50 - 60 g chilled water
Filling
- 20 g butter, plus extra for greasing
- 200 g fennel, trimmed, core removed and cut into quarters, reserve fronds for garnishing
- 1 tbsp raw sugar
- 30 g apple cider vinegar
- 30 g fresh silverbeet, leaves only, stalks removed, leaves thinly sliced
- 12 pitted green olives, cut into slices (optional)
- 2 eggs
- 30 g full cream milk
- 30 g pouring (whipping) cream
- ½ tsp sea salt, to taste
- ½ tsp ground black pepper, to taste
Parmesan crisps
- 1 tsp fennel seeds
- 100 g Parmesan cheese, crust removed and cut into pieces (3 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1843.8 kJ / 439 kcal
- Protein
- 11.7 g
- Karbonhidrat
- 33.5 g
- Yağ
- 29 g
- Doymuş Yağ
- 12 g
- Lif
- 1.8 g
- Sodyum
- 487.3 mg
Alternatif tarifler
Cauliflower soup with bacon dust
35 min
Mushroom risotto
30 Min
Asparagus tart with sour cream pastry
2h
Broccoli mustard pasties
1h 55min
Rhubarb and ricotta bread and butter pudding
2 Std. 30 Min
Cauliflower gratin
1h
Fresh tomato tart
40 min
Beetroot, feta and spinach quiche
1h 40min
Semi-freddo with marbled kiwi coulis
4h 20min
Filo spinach slice
55 min
Cauliflower and fennel nuggets with ajvar
1 godz. 35 min
Eggplant involtini with risotto
1h 55min