Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Ricotta
- 1500 g full cream milk
- 40 g white vinegar
- 1 lemon, zest only, no white pith, grated
Shortcrust pastry
- 200 g plain flour
- 100 g butter, cut into pieces and chilled
- ¼ tsp sea salt
- 50 - 60 g chilled water
Filling
- 20 g butter, plus extra for greasing
- 200 g fennel, trimmed, core removed and cut into quarters, reserve fronds for garnishing
- 1 tbsp raw sugar
- 30 g apple cider vinegar
- 30 g fresh silverbeet, leaves only, stalks removed, leaves thinly sliced
- 12 pitted green olives, cut into slices (optional)
- 2 eggs
- 30 g full cream milk
- 30 g pouring (whipping) cream
- ½ tsp sea salt, to taste
- ½ tsp ground black pepper, to taste
Parmesan crisps
- 1 tsp fennel seeds
- 100 g Parmesan cheese, crust removed and cut into pieces (3 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1843.8 kJ / 439 kcal
- Protein
- 11.7 g
- Karbonhidrat
- 33.5 g
- Yağ
- 29 g
- Doymuş Yağ
- 12 g
- Lif
- 1.8 g
- Sodyum
- 487.3 mg
Alternatif tarifler
Eggplant involtini with risotto
1sa 55 dk
Smashed pea and bean dip
30 min
Risotto with lemon, thyme and feta
30 min
Basil pesto
10min
Freekeh salad with pickled avocado
25h
Roasted carrot dip
1h
Ricotta patties with chilli lime corn
1 godz. 20 min
Asparagus tart with sour cream pastry
2h
Rhubarb and strawberry fool
2h 15min
Silverbeet and mushroom calzone
2h
Sweet potato blini with cumin & sesame crème fraîche
1h
Corn and coriander fritters with avocado tahini
1h 15min