Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Ricotta
- 1500 g full cream milk
- 40 g white vinegar
- 1 lemon, zest only, no white pith, grated
Shortcrust pastry
- 200 g plain flour
- 100 g butter, cut into pieces and chilled
- ¼ tsp sea salt
- 50 - 60 g chilled water
Filling
- 20 g butter, plus extra for greasing
- 200 g fennel, trimmed, core removed and cut into quarters, reserve fronds for garnishing
- 1 tbsp raw sugar
- 30 g apple cider vinegar
- 30 g fresh silverbeet, leaves only, stalks removed, leaves thinly sliced
- 12 pitted green olives, cut into slices (optional)
- 2 eggs
- 30 g full cream milk
- 30 g pouring (whipping) cream
- ½ tsp sea salt, to taste
- ½ tsp ground black pepper, to taste
Parmesan crisps
- 1 tsp fennel seeds
- 100 g Parmesan cheese, crust removed and cut into pieces (3 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1843.8 kJ / 439 kcal
- Protein
- 11.7 g
- Karbonhidrat
- 33.5 g
- Yağ
- 29 g
- Doymuş Yağ
- 12 g
- Lif
- 1.8 g
- Sodyum
- 487.3 mg
Alternatif tarifler
Olive and fennel grissini
25h 30min
Fig and apricot tea bread
1 godz. 30 min
Savoury stuffed pumpkin
1 Std. 25 Min
Marinated capsicum
55 Min
Goat's cheese flans with yoghurt sauce and leeks
45 min
Broad bean bruschetta
30 min
Fermented beetroot and apple salsa
72h
Herbed mushrooms with pearl barley and roasted hazelnuts
13h 25min
Asian crab cakes with wasabi mayonnaise
1 godz. 30 min
Flaky filo fingers
1 godz. 30 min
Spring frittata
1 Std. 15 Min
Beetroot, feta and spinach quiche
1 Std. 40 Min