Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Tapenade
- 1 garlic clove
- 1 tbsp pickled capers, rinsed
- 100 g pitted Kalamata olives
- 1 green chilli, deseeded and cut into halves (optional)
- 20 g olive oil
- 1 - 2 pinches ground black pepper
Beef tapenade
- 300 - 350 g beef fillet, sinew trimmed
- 1 tbsp Dijon mustard
- 1 garlic clove
- ½ tsp ground black pepper
- 1 sprig fresh thyme, leaves only
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 500 g water
Assembly
- 1 baguette of choice (approx. 25 cm long), cut into thin slices (5-7 mm)
- olive oil, for brushing
- 50 g sour cream
- 2 tsp Dijon mustard
- 2 Roma tomatoes, cut in halves lengthways, then cut into thin slices
- micro herbs, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 piece
- Kalori
- 397 kJ / 94.5 kcal
- Protein
- 5.8 g
- Karbonhidrat
- 7.3 g
- Yağ
- 4.5 g
- Doymuş Yağ
- 1.3 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 227.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Steamed white chocolate cheesecake
25h 20min
Apple, leek and sage sauce
15 Min
Beetroot and tequila cured salmon
24 Std. 20 Min
Taleggio risotto with balsamic caramelised onions
55 Min
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
1 Std. 15 Min
Oysters with lime granita
5 Min
Cloudy apple cider jelly
5 godz.
Sous-vide strawberries with white chocolate mousse
2 Std.
Sweet potato blini with cumin & sesame crème fraîche
1h
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
25 Std. 15 Min
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25h 20min
Crème brûlée
7h