Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Tapenade
- 1 garlic clove
- 1 tbsp pickled capers, rinsed
- 100 g pitted Kalamata olives
- 1 green chilli, deseeded and cut into halves (optional)
- 20 g olive oil
- 1 - 2 pinches ground black pepper
Beef tapenade
- 300 - 350 g beef fillet, sinew trimmed
- 1 tbsp Dijon mustard
- 1 garlic clove
- ½ tsp ground black pepper
- 1 sprig fresh thyme, leaves only
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 500 g water
Assembly
- 1 baguette of choice (approx. 25 cm long), cut into thin slices (5-7 mm)
- olive oil, for brushing
- 50 g sour cream
- 2 tsp Dijon mustard
- 2 Roma tomatoes, cut in halves lengthways, then cut into thin slices
- micro herbs, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 piece
- Kalori
- 397 kJ / 94.5 kcal
- Protein
- 5.8 g
- Karbonhidrat
- 7.3 g
- Yağ
- 4.5 g
- Doymuş Yağ
- 1.3 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 227.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Buttermilk balsamic sorbet
12 Std. 30 Min
Almond biscotti
1 Std. 10 Min
Rye loaf
40 min
Za'atar seasoning
5 Min
Wasabi mayonnaise
10 min
Champagne poached chicken terrine
1 Std. 30 Min
Spiced apple liqueur
168h 10min
Apple, leek and sage sauce
15 min
Pork in green pepper and cognac sauce
50min
Grilled scallops with chilli jam
25 Min
Traditional cocktail sauce
5 Min
Spiced lamb flatbread
2 Std.