Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Salad
- 150 g fennel bulb, cut in pieces (4 x 4 x 7 cm)
- 150 g celery stalk
- 150 g green apple, unpeeled, cut in quarters and cored (see Tips)
Dressing
- 20 g fresh dill (see Tips)
- 80 g vegetable oil
- 15 g Dijon mustard
- 50 g yoghurt
- 15 g red wine vinegar
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 935.2 kJ / 223.5 kcal
- Protein
- 1.6 g
- Karbonhidrat
- 10.1 g
- Yağ
- 20.8 g
- Doymuş Yağ
- 3.2 g
- Lif
- 3.1 g
- Sodyum
- 100.4 mg
Alternatif tarifler
Pickled cabbage salad with Thermomix® Cutter
10min
Boulangère potatoes
1h 40min
Fennel, celery and green apple salad (Thermomix® Cutter, TM6)
15min
Braised Lamb Shanks
3h 35min
Sous-vide duck breast with green chilli (Chef Degan)
2 godz. 40 min
Kangaroo Bolognaise (Mark Olive)
2 godz. 30 min
Mushroom risotto (TM6)
30min
Adzuki Stew with spiced cauliflower rice
24h 40min
Chicken Buddha bowl (Thermomix® Cutter)
1h
Ossobuco with orange and fennel salad
2 godz. 45 min
Tomato and olive tapenade mini bruschette
20min
Chunky basil pesto dip
10min