Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g shallots, cut into pieces
- 1 - 2 garlic cloves, to taste
- 1 fresh Fresno chilli (see Tip)
- 140 g red bell pepper, stem, seeds and pith removed, cut into pieces
- 170 g English cucumbers, cut into pieces
- 680 g heirloom tomatoes, quartered
- 60 g extra virgin olive oil, plus extra to drizzle
- 30 g red wine vinegar
- ½ - 1 tsp salt, to taste
- 2 - 4 sprigs fresh basil, leaves only, hand torn
- 10 fresh chives, thinly sliced
- ground black pepper, to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 807.7 kJ / 193 kcal
- Protein
- 3.2 g
- Karbonhidrat
- 14.5 g
- Yağ
- 14.3 g
- Doymuş Yağ
- 2.2 g
- Lif
- 3.5 g
- Sodyum
- 450.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Hungarian Mushroom Soup
35min
Gazpacho
1h 15min
Heirloom Tomato Gazpacho
1h 10min
Cherry Amaretto Dream
10 Min
Heirloom Tomato and Zucchini Lasagna (Matthew Kenney) Metric
4h 20 min
Beetroot and goat cheese ice cream with crackers
15u.
Gazpacho
1h 15min
Creamy pea soup
40min
Gorgonzola panna cotta with pear & walnut salad
3h 55 min
Cream cheese spread with radishes
5min
Gazpacho
1h 15min
Coquito (Puerto Rican Eggnog)
2h 15 min